hocam ben ısınma sorunu dışında ybrden memnunum ama sorun şu ben motosikleti genelde ev ve iş arasında kullanıyorum ve evimle işyerim arası tam 3 km. ve ben her sabah evden çıkarken ayrıca her akşam işten dönerken motor başında 5 dk bekleyip gaz vererek motoru ısıtmak zorunda kalıyorum. zaten yürüsem 10dk sürüyor yolum. başında 5 dk bekledikten sonra motosikletin benim için hiçbir pratikliği kalmıyor. şimdi diyeceksinizki aç jikleyi sen kaskı montu giyerken o ısınır ama malesef ısınmıyor arkadaşlar çünkü jikle açıkken motor stop ediyor. bakın dikkatinizi çekerim bunu soğukken yapıyor. bende mecburi jikle açık pozisyonda gaz vererek ısıtıyorum. servis yada bir başkası çare bulamadı gitmediğim servis tamirci sormadığım kullanıcı çözüm yardım istemediğim forum kalmadı fakat bir çözüm bulamadım hala aynı hatta geçen gün serviste bir tane 0 km ybrde denedik oda stop ediyor. oda benim motor gibi 2012 model. sanırım 2012lerin hepsi böyle. sanki jikle açılı değilmiş gibi devir düşüp stop ediyor motor. ve ben bu allahın belası motor yüzünden genç yaşımda sinir hastası olmak üzereyim. ybr her alanda wave 110i den üstün bir makine bunun farkındayım fakat sırf bu jikle olayı artık beni deli ettiği için ve arada enjeksiyon=jikle denen allahın belası aksam olmadığı için satıp waveye geçmek istiyorum.
bencede bir sorun var ama nedense kimse bunu kabul etmiyor ne servis ne tamirciler nede diğer ybr kullanıcıları..
ve ben bu olayı çözemediğim için sinir hastası olmak üzereyim..
arkadaslar arkaya çanta almak istiyorum, yanlız çanta demiri çanta koymaya elverişli değil, bu demir aparatını nerden temin edebilirim, bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.
peki teşekkür ederim ben ozaman araştırmaya devam edeyim![]()
buda benim paşam
http://i41.tinypic.com/2195df6.jpg