çanta güzel olmuş en kısa sürede bende düşünüyorum inşallah. bide benim bi sorum olacak ilk defa cup kullanıyorum ve viteslere daha alışamadım 65 km de 4. vites istiyor daha 80 in üzerine çıkarmadım motoru ama 90 ve 100 de ne olacak bunun 5 i yok gerçi 100 yapmayı pek düşünmüyorum ama 65 de de 4. vitesete kullanmamım sakıncası olurmu cup konusunda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden sağolun
hiç bir sakıncası olmaz sadece devirsiz binmekle çok benzin yakarsın o kadar...uzun yola felan çıkarken ekrandaki 1-2-3-4 vites aralığınn yani ulaşabildiği km saati (1- 40 km) (2- 60 km)kadar basabilirsin birşey olmaz ama sen yinede fazla yorma 1 ci vites 30 da 2 ci vites 50 de felan bırak...ben 20 km hız farkıyla vites atıyorum...yani son vitesim 70 km de oluyo...
tabi sen yinede 50 km ile giderken 3cü vitesle felan git...2 de motora gereksiz güç ürettirirsin ciyak ciyak bağırır gerek yok...ben şehir içinde rampa hariç 1 ci vitesi kullanmam yokuşta kalktıktan hemen sonra 2 ye atarım...diğer cublara göre vites aralıkları çok uzun..
80 km den sonra motor 100km ye kadar rahat bir kullanım sağlıyor..diğer cup lar tam tersi 80km den sonra mükkemel bir titreşim yapar..(bu veletin bu özelliğini seviyorum)90 ve 100 le giderken ne olacak demişsin....kaskını tak,motora tek kişi bin...gönül rahatlığı ile 90a çık...çok rahat...bazen kendimi arabaya biniyormuş gibi hissediyorum ben...belki de 6 yıl çinli kullanmamdan bu konforlu gelmiş olabilir
Ozzy kardeşim;
tekerlekler berbat ötesininde ötesi olmaz böyle bir lastik..resmen iğrenç kaza yaptım onlar yüzünden
asfaltı gram tutmuyor..kuru asflat hemde..kışa girmeden kesinlikle değişmesi gerekiyor...Allah korusun valla...
aga sen istanbuldan bulursun düzgün bizim buralarda yok..bi etrafı kolaçan et..ara tara..forumdan diğer arkadaşlarda baksınlar şuna kaliteli birşeyler takalım...