Tavsiyeler için teşekkürler Ozzy, gaza gelmem kolay kolay
Çin-Japon olayını aştık (son karar Japon) artık Cub mı yoksa Commuter mu kararındayım. Cub olursa Wave 110i (2'nci el Innova almaktansa sıfır Wave daha mantıklı bence), Commuter olursa da Cbf 150. Yani her halukarda son karar Honda oldu benim için. Modenas'ta güzel bir marka ama servis, bakım, parça olaylarında zayıf kalabilir diye onu hiç düşünmemiştim. Bu arada hayatım da hiç cub kullanmadım ama kısa sürede adapte oluyorum herhalde. Gerçi 2001'de motosiklet olayında jübilemi yapmıştım ama bu trafikten dolayı zaman kazanma ihtiyacı beni tekrar iki teker üzerinde seyahat etmeye itti.
Uzun zamandır araştırıyorum ve bu motor olayı gerçekten hastalık, bunu anladım. Ama güzel bir hastalık!!! (Nasıl oluyorsa o?) 30-40.000 TL'ler verdiğimiz (verdiğim diyeyim sadece kendi adıma konuşayım) arabaları alırken hiç bu kadar zaman, emek harcamazken nedense maliyeti 1/5 1/6 olan motosiklet olunca insan nedense kılı kırk yarıyor, inciğini cinciğini araştırıp titiz davranıyor. Araştırmalarım sırasında forumlarda en çok dikkatimi çeken şeylerden biri de, insanların malum motorlarını övme yarışına girip 1 bg güç farkını ferrari ile hacı murat arasındaki fark gibi anlatma çaba ve gayretleri. Bilmiyorum ama bana komik geliyor nedense. Demek ki fanatizm her yerde fanatizm.
Çok yakında ya burada ya da Cbf başlığında görüşmek üzere, herkese keyifli sürüşler diliyorum...