benim babamda senin babanı döver::156:: benim honda titan 150 rr hepsini geçer :cat:
RR mı oldu simdi :santa: Du sen 7 gün var acıklansın görücen Kırmızı Ybr lemle
benim babamda senin babanı döver::156:: benim honda titan 150 rr hepsini geçer :cat:
sen direk hayabusa al tatlı. O motorla beni geçebilirsen hayabusanın parasını ben ödücem(sadece tatlı için geçerlidir ) :queen:
hiç bir motora kötü demedim tatlı. Yanlız altındaki motorun ne olduğu farketmez.bu geçme işi tecrübeye bakar. Geçenlerde milas-bodrum arasında bi cbr 250 r denk geldi. Bende artçımla beraber 160 kg var. Cbr tek. Düzde ve rampada beni tokatlıyor ama viraja hep arkamda. 25 km yolun 5 km si belki ben arkasındaydım.20 km o benim arkamdan geldi. Yol çift şerit, yağ gibi asfalt, % 90 ı virajlı ama. Yani bazı yollarda yüksek cc değil, kullanıcı rol alır. Öğreneceğin çok şey var çoook.
r 1 kullanıcısı sen olursan kesin geçerim. Bunu demek istiyorum tatlı. Tabiki r1 beni geçer. Bazen sürücüleri olayı farklılaştırabilir. Bak bu sefer olayı kavradın umarım :cat:
bnm babam asıl senn babanı döver oğlum..bak git uğraşma benle..benim babamda senin babanı döver::156:: benim honda titan 150 rr hepsini geçer :cat:
bnm babam asıl senn babanı döver oğlum..bak git uğraşma benle..![]()
tubeless Turkiyede satista olan, burada ise secebiliyorsun sambryelli yada tubeless olarak, gazli amortisor bulabilirsin cunku artik modeller cogalmaya basladi, TVS benim askimburada hintli cok ama TVS yok
hintli derken motor degil
honda- yamaha cub karsilastirmasi dersen sifir motorlarda 1 yamaha cuba karsilik 20 wave satiliyor
ikinci elde yamaha cub para etmiyor, gazli amortisor icin bu yaz sonu gelme imkanim olursa getirebilirm, kargo ile fazla agir oluyor, benim scooterda bir tane var
wave icin iki tane, oncelikle hayirlisi ile bir al motoru, bol bol resimleri paylas, zamanla elimden geldigince modifiyede destek olurum, su an zaten fazla vakit ayiramiyorum, saglik nedeni ile, git hastaneye, yat yatakta, insallah biraz duzelip tekrar gundemi takip edecegim
![]()
Kardeşim aldım!
Ama sabah teslim etti, işe gelene kadar 10 dakika sürdüm sürmedim bile.. Saat gibi bir gidişi var, gaza ivmelenmesi çok hassas ayrıca gidişi saat gibi! Yalnız ben genelde otomatik vites kullandığım için biraz saçmaladım geçişlerde.. Nasıl dost bir alet, beni üstünden atmadı. Şöyle sertçe bir silkeledi, 'tak lan vitesi' diyegeçişler çok kolay..
biraz benzin koymuşlardı.. dedim ya dün deposu 3,7 LT diye.. gittim benzinciye, dedim full'le.. 10 TL benzin aldı ve depo tamamen doldu
klasik cuplara hiç benzemiyor.. ha ufak tefek bir alet ama ezik durmuyor.. hatta siyahı çok şekilli..
frenler manyak! zınk diye duruyor.. atik sayılır, scooter'la yaptığım gibi pek aralara dalmadım ama gideri var.. aralara rahat girersin.. yalnız sürat olarak 90'ı geçeceğini sanmıyorum.. rodaj bitsin görcez.
zincirler kabak gibi açıkta.. sürekli yağlaman gerek.. ben öyle yapcam yazık günah alete
foto yükliycem de şu an işteyim.. fırsat bulunca atarım.. akşam iş çıkışı eve giderken anca adam gibi sürcem.. 10 dakikalık sürüşle anca bu kadar diyebilirim..
al ama! tam sizin oraya gidecek alet ;-)
kürşat abi şu anda Türkiyede satılan waveler endonezya 2011 kasalarmı?
hani asıl sormak istediğim karburatrlü innova ile enjksiyonlu innova arasında kasa farkıda vardı yanlış hatırlamıyosam 2009 la 2011 arası bu yeni kasaları sattılar...acaba seneye kasalarda bir değişiklik yaparlarmı? veya ilerleyen senelerde değişiklik olurmu...tayland 2012 kasaları buraya getirmediler...sizin diğer topice koyduğunuz wavelerden gelirmi ki bir tahmininiz varmı..
onların üzerinde kilitli anahtarlık,koltuk açan dalgamotor felan vardı da ondan sordum...
ayrıca bir soru daha bu innova ile wavenin malzeme kalitesi aynımıdır...
innova maşallah beton gibiydi...buda sağlamsa aldıüğımda torunlarıma bırakmayı düşüniorum.![]()
Ozzycan Merhaba ,
öncelikle yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan. Ben yaşım 36 bu güne kadar scooter olsun vitesli olsun 600 ve 1000 cc olarak çok motosiklet kullandım. Hatta bu forumda bir topicte belki okumşundur. Geçen yıl 11 temmuzda zinciri temizlerken baş parmağımı kopardım. Neyse yani motosiklet konusunda uzun zamandır tecrübem ve bilgim var. Bende bu gün yeni wave mi teslim aldım. Alırken yani almayı planlarken çok tereddüt etmiştim. Tipi ve gücü konularında açıkçası şüphelerim vardı. Ama bu gün aldım ve kullandım. Beni çok şaşırttı beklentilerimin ötesinde güzel ve performanslı çıktı 100-100 km rahat gördü . Kısaca yazdıklarını okudum vites geçişleri tamamen kullanıcıdan kaynaklanan titremeler ve yığılmalar ben hiç yaşamadım önceden uzun zaman vitesli tecrübem olduğundan olabilir.
)
Umut abi büyük gelmiş geçmiş olsun...yaşadığın olayı okuduğumda çok üzüldüm geçen sene forumda yoktum yeni öğreniyorum...parmağının durumu nedir varmı durumunda bir sıkıntı...hayatta kimsenin başına gelmesini istemediğim bir şeydir uzuv kaybı...Allah kimsenin başına böyle bir şey yaşatmasın...
profilinde az göz gezindirdim...motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan...waven hakkında küçük bir inceleme veya test yazısı felan yapabilirmisin..(resim ve video olarak)
ozzy kardeşim sendende birşeyler bekliyoruz...motoru alacak olanlar için büyük yardımcı olursunuz...:cherry:
kürşat abi senin içinde ayrı teşekkür..valla sende olmasan forumda yardımcı olacak yok...bi aralar innova topiğinde satoyama vardı...oda girmiyor herhalde nete...bi sen varsın taa uzaklardan bize yardımcı oluon zaten saolasın...![]()
hacım daha alamadık kartın borcunu bir ödeyeyim alacaz...1 veya 2 hafta sonra bilemedin bu ay içinde kesin alcaz...:queenTitriyor lan bu! Vites geçişlerinden bahsetmiyorum hadi o benim vitesli motor kullanmadaki eksikliğim... Yolda giderken ayağımın altında ciddi bir titreşim var, hani öldürücü boyutta değil tabii ki, abartmayayım ama var yani..
umut_gsr geçmiş olsun kardeşim, ben de 6 yıllık scootercıyım ama inan wave'imi seviyorum.. hiç öyle klasik cup havası yok ve garip bir şekilde kendini sevdiren bir alet..
yalnız ben şu ana kadar yaklaşık 3,5 litre ile 165 KM falan gidiyorum ki -alet hala rodajda, 340 KM oldu- 1 LT ile 47-48 KM gidiyorum demektir.. yani 100 KM'yi 2 LT ile falan alıyor.. tabii aletin halen rodajda ve benim de arada yapıştıran bir görgüsüz olduğumu da hesaba katalım :-D
80 gördüm 90 gördüm ama 100'ü zorlamadım! bitsin rodaj bir 100 yapasım var, yapar şerefsiz.. ufak mufak ama fıdıl fıdıl aralardan derelerden gidiyor trafikte, en çok o yönünü seviyorum!
bir de çok sıkışırsanız, alpet'ten benzin alabilirsiniz.. ben korka korka aldım ama temiz çıktı, en azından beylikdüzü alpet temizmiş.. onun dışında ben kendi adıma shell tavsiye ediyorum!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Sen hala Wave almadın mı hacı ;-)