innova gibi hızlı değil ama sonuçta honda hondadır bence innova al çok sağlam sahibindende çok temiz innovalar var 3000kmlerde felan eski kasa tercih etmelisin made in japan 
Hayırlı olsun kardeşim..kazasız belasız kullan..rodajda olduğundan fazla basma motor kendini tanısın bi..
rodajda olsaydı soracaklarım vardıda bitsin ondan sonra, motoru zorlatırcam sana bakalım nasıl tepkiler vercek,çok merak ediom..
;
-ne kadar koyuyoruz abi
---fulle gitsin
---ne kadar yaptı?
-10 lira abi
işin eğlenceside orda zaten depo fulletir 10 lira ver...sonra 2 hafta benzin almaya gitme![]()
cubları seviyorum pinti motorlar hele bu pintininde pintisi
innova gibi sağlam,güçlü ve hızlımı
yakında öğrencez onuda:cherry:
zinciri keşke kapalı olsaydı açık olduğunu görünce bende çok üzülmüştüm..sürekli yağlamak gerekiyor,oda sıkıntı yaa
sana ihtiyacım var..şu ana kadar karşılaştığım ilk wave kullanıcısın değerinide bil haa:wiinkk:
işten çıktığında kardeşim motoru al güzel bi gez..sonra detaylarıyla burda ol
senin kadar bende meraklıyım birde düşün daha motoruda almadımçatlıcam resmen
mesajini okudum, o yuzden geldim
fazla girmiyorum, girince de yuzeysel konulari okuyup cikiyorum, wave icin eksi yanlari- koltuk rahat degil, amortisorler beton gibi, onun disinda sanirim her CUB da olan, ani frende kaymasi. Yakiti cekisi gidisi herseyi ideal, 4-5 senelik 70-80bindeki motorlari sifir diye resmini koysam inanirsin ki bunlar grenaji orjinal motoru orjinal ellenmemisler yani.
tubeless Turkiyede satista olan, burada ise secebiliyorsun sambryelli yada tubeless olarak, gazli amortisor bulabilirsin cunku artik modeller cogalmaya basladi, TVS benim askimburada hintli cok ama TVS yok
hintli derken motor degil
honda- yamaha cub karsilastirmasi dersen sifir motorlarda 1 yamaha cuba karsilik 20 wave satiliyor
ikinci elde yamaha cub para etmiyor, gazli amortisor icin bu yaz sonu gelme imkanim olursa getirebilirm, kargo ile fazla agir oluyor, benim scooterda bir tane var
wave icin iki tane, oncelikle hayirlisi ile bir al motoru, bol bol resimleri paylas, zamanla elimden geldigince modifiyede destek olurum, su an zaten fazla vakit ayiramiyorum, saglik nedeni ile, git hastaneye, yat yatakta, insallah biraz duzelip tekrar gundemi takip edecegim
![]()
Normal bir cup işte bu kadar tartışmaya gerek yok![]()