Honda Honda Wave 110i (Yeni 2012)

modenas 128 keşke gelse...ortalık curcuna olur.:)hem bu wave 110 nerden çıktı ya...adamlar para kazancam diye töbe yarrabim bi yerlerini dütdürecekler:)almıyom ulen!!çan çin cona devam..anlamam ben euro3ten :) pgm-fi den:) yemişim full depo 210 kmsini.:) benim full vibrasyonlu az kaçar çok yakar yuanım var.::queen:1litreye 57 km gidiyomuş..:cherry:nolmuş yani bende 1 ltreye 25km gidiyom:queen:

ben dün akşam telefonda öğrendim valla hacı...

aslında sevindim bir seçenek olur...cryptonda sağlam buda muhtemelen kusursuzdur...bana söylenen bir depoyla 200 km civarı gidilebileceği aga ne istersin...Ege de çok satar...
valla abi ege de ne kadar satar bilmem ama ben istemem o da ayrı ya cbr250 ya sb250ni :)

17 lt depo kapasitesi 320-330 gibi gidiyo hersefer fakat tam ölçüm yapmadım onun haricinde çok çok kullanımı rahat bi motor özellikle 2 kişi , fren lerde aynı şekilde hem abs hem dual brake fren var. 5 vites 180 e çok rahat çıkabilen bi motor tavsiye ederim.

Evet ben de gördüm, anes motora da sormuştum, gelmeyecek deniyordu.

Bora motorunuz km tüketimi hakkında bilgi verir misiniz abicim ( 100 KM/...lt gibi)

sivi sogutmayi napacan :) :queen: sivi ile motoru sogutmak kolay, zor olan hava ile sogutmak ve bunu basarmak, asil kaliteli uretici bence bu isi havali becerebilendir, wave bunu kesinlikle basariyor, burasa yaz kis 12 ay sicak ve hatta bazen asiri derecede sicak, gunde 400-500km yol yapan yuzlerce wave var ve daha hic duymadim sismeymis, sivi sogutma lazim falan, 500.000adetten fazla satisi var sifir wave 110i nin, bir depo 200km gitse ve uzun yola cikacak olsan, surucuyu ihmal etsek ve her depo bittiginde fullemeye benzinciye gitsen o motor seni 500-600km rahat goturur, daha onceki motorum TVS apache ile kiyaslarsam, ondan daha iyi sogutuyor :queen:

valla bu wave e 3500 üstü flyat çekerlerse millet crypton a hücum eder.

Zaten innova nın crypton a tek artısı motor hacmiydi şimdi o da söndü

Yakıt sarfiyatlarıda neredeyse aynı

E ozaman tutup da buna 4000 falan vermek uçuk olur.

Onun haricinde zaten kendini kanıtlamış model başka diyecek söz bırakmadı bana :)

Arkadaslar hastalandim tam fuar gunu, gidemedim henuz.

Honda Wave 110i 'nin fiyati hakkinda bir
malumatimiz oldu mu?

Enjeksiyonlu olması itibariyle Crypton'dan pahalı olmayı da hakediyor. Soğuk havada (sıfır derece) tek marşta çalıştırmanın ve gazı bırakınca stop etmeyeceğini bilmenin keyfi de bambaşka olur. Benimki de % 90 tek marşta çalışıyor ama ısınana kadar bırakınca stop ediyor. Debriyajlı düz viteste, bu bir sorun yaratmasa da (debriyajı sıkıp gaz verebilirsiniz), gaz verice kavrama yapan cup motorlarda acayip strese neden oluyor. İşte bu sebepten, aslında cup motoru kimseye tavsiye etmem, bir daha da almam.

Enjeksiyonlu olması itibariyle Crypton'dan pahalı olmayı da hakediyor. Soğuk havada (sıfır derece) tek marşta çalıştırmanın ve gazı bırakınca stop etmeyeceğini bilmenin keyfi de bambaşka olur. Benimki de % 90 tek marşta çalışıyor ama ısınana kadar bırakınca stop ediyor. Debriyajlı düz viteste, bu bir sorun yaratmasa da (debriyajı sıkıp gaz verebilirsiniz), gaz verice kavrama yapan cup motorlarda acayip strese neden oluyor. İşte bu sebepten, aslında cup motoru kimseye tavsiye etmem, bir daha da almam.
Soğuk havada benim motorumda da her ne kadar subap ayarını yeni yaptırmış olsam da, uğraşıp en iyi hava ayarını yapmış olsam da, yüksek devirde gaz kesince motor devri düşene kadar hafif hafif aragaz vermezsem stop ediyor. Isınana kadar da çalışır durumda tutması sorun :) Benim motorum da cup ama elden debriyajlı o yüzden aragaz çok sorun olmuyor. Kymco cup'da bile soğuk havada benzer sorunların yaşanması içimi rahatlattı çünkü Kymco gerçekten kaliteli bir marka.

17 lt depo kapasitesi 320-330 gibi gidiyo hersefer fakat tam ölçüm yapmadım onun haricinde çok çok kullanımı rahat bi motor özellikle 2 kişi , fren lerde aynı şekilde hem abs hem dual brake fren var. 5 vites 180 e çok rahat çıkabilen bi motor tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, bilgi için :bounce:

ben yıllardır cub kullanıyorum......şimdiye kadarda hiç şikayetci olmadım...cubıda herkese tavsiye ederim en azından eksilerinden çok artıları olan bir motor..yüksek cc motor hastaları dahi şehir içinde cubları tercih ediyorlar...rahat,seri,ekonomik 3ü bir arada:thumleft:

Arkadaslar hastalandim tam fuar gunu, gidemedim henuz.

Honda Wave 110i 'nin fiyati hakkinda bir
malumatimiz oldu mu?

Fiyat çok uçuk...4000 gayme...şimdi fotoları ekliyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

metehandro abim sabırsıklıkla bekliyoruz fotolarınızı:queen:

düzeltme:
derkennn yükledin:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar