ALLAH razı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:42 ----------
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Motoru bıraktığım otoparkta var bu aletten her geçişte bir göz atıyorum çok güzel. Yalnız onun deposunda macun var.
Bir de sizinkinin arka jantta bir noktada yamulma var problem olmuyor mu?
yok kardeşim hiç bir sıkıntı yok,bir zararıda yok,fakat fırsat bulunca mutlaka yaptırıcam,öyle kalmaz tabiki,
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:44 ----------
hayirli olsun.
Yeni 2014 model arayan arkadaslar bir firma bulun japonyadan ithal edin 2014 model. Nakliyesi ve vergileri ne tutar bilmem ama bu konularda bir gumruk musavirligi firmasina danisabilirsin.
sağolasın kardeşim,fakat ben buralarda bulamayınca yunanistandan getirtecektim,abim gümrükçü,aradık araştırdık,motoru yunanistandan 5 veya 6 binliraya bulsan onun kadarda vergi ödüyorsun artı gümrük masrafları var yeni ruhsat çıkarttırıyosun yeni şase çaktırıyorsun ,orda bi süre gümrükte bekliyo felan filan biton hikaye,16-17 bini buluyor,bukadar vergili olmasının sebebi ise,yurt dışından kimse getirmesin yurt içindekiler satılsın pazar hareketli kalsın diyeymiş,