HONDA VT250 F 250cc 35 Hp 2 Silindir (1994)

..

Şu motorun kalitesi işçiliği tarzı herşeyiyle benim motosikletlere aşık olduğum dönemlere ait...

paranız varsa mutlak alınız...param olsa hobi ve hatıra amaçlı alıp evimin bir köşesine koyardım...

gönül ister ki şu an üretilen 250 lik makinalarda bu sağlamlıkta ve gücte olsun...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-v2-silindir-250cc-35-hp-orjinal-japon-honda-vt250f-su-sogutmali-128372739/detay

sizlerin dikkatini çekmek için bu konuyu veriyorum...motosikletle alakam yoktur...çok temiz...bildiğiniz müzelik...yakın tarihe damgasını vurmuş saklanacak bir makinedir...hayallerimi hep süsledi...:cat:

gördüğüm kadarıyla makina stıkırlarına kadar tüm orjinalliğini koruyor...

http://www.bikepics.com/honda/vt250/94/pics.asp

zamanında benim arabama karşılık takas teklif edilmişti..erzincandan gelme o motor..hatta önünde kocaman 24 yazıyordu...ama sanırım kimse memnun kalmadı..her alan ballandıra ballandıra satmaya çalışıyor hemen...(uzun zamandır bakarım motora.ilandan neredeyse hiç kalkmıyor..sahibi dışında)

zevklerimiz aynı :)
benimde almak istediğim motor eski kasa ninja 250

Kawasaki_Ninja_250_R_2005_Shawn_1.jpg

58015034_1.jpg

155_5597-ninja.jpg

aynen gringo...:p

ovvv sym evo almışızzz :thumright

evet abi. aldım bakalım.. motoru sattım..üzüldüm baya annem babam da burdalardı.. götürdüler beni bayiye.. anaa :) bakmaya diye gittik baktım pazarlık yapılıyor :) aldım geldim.. plaka işi sürüyor hala haftaya kaldı :( darısı basına abicim..

evet abi. aldım bakalım.. motoru sattım..üzüldüm baya annem babam da burdalardı.. götürdüler beni bayiye.. anaa :) bakmaya diye gittik baktım pazarlık yapılıyor :) aldım geldim.. plaka işi sürüyor hala haftaya kaldı :( darısı basına abicim..

hayırlısı olsun aga...deli makinadır...bildiğin gibi değil yani...

V-twin, ciğer sağlam anlayacağın. Şimdi 250 cc diye satılan motorların çoğu fıtı fıtı.. Üzülüyorum.

F54

kanka amma antika adamsın sen yaw:p
hep kendin gibi motor bakıyorsun:sunny:
şöyle ileri teknoloji bi makina beğensen dişimi kıracağım vallaha:mrgreen:
mesela agusta ducati gibi markalara yönelsen diyorum şu honda sevdan ın sebebini bi çözemedim gitti:silent:
en son bende alacağım bi honda bakalım ne varmış bu honda da:cherry:

Serefsizler ya,,Hondaları böyle getirdiler,,Honda deyince aklıma hep c90 lar, Titan,İnnovalar gelir Simdi behhhh.. Bitiyor bitiyorrrr...

Bu makinaya bir kaç ay önce alıcı olarak gittik baktık. Görsel olarak çok güzel fakat makinası çok sesli yani mekaniki sesi çok geldi bize. Kranktan falan tamir görmüş sanırım. Fıtı fıtı değil çok gürültülü çalışıyordu. Yani motoru yarılmıştı. Biz beğenmedik ciddi ciddi alıcı olarak gittik. Kmsi 43 ya da 48 binlerdeydi.

Performans olarak Hyosung Gt250r dan bir tık daha iyi gibi geldi bize, 2 viteste arka lastik sarmaya çalışıyordu.

mesela agusta ducati gibi markalara yönelsen diyorum şu honda sevdan ın sebebini bi çözemedim gitti:silent:
yamahacı adam hondayı beğenmez yamaha başkadır başka ;)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çok zenginim koleksiyon yapıcam, üzerinde walkman dinliycem, bunda hatıralarım var bana 90ları hatırlatıyor, arada bir rolantide çalıştırıp yıkayıp silicem diyorsan alınır.

ama fiyasko bir motor. zamanında hondanın deneme amaçlı düşük ccler üzerinde ilk yüksek HP ler çalışmalarının ürünü. motor hacminie göre beygir orantısı fazlaysa o motordan bişey beklemiyceksin.

zaten motor yapısı olarak ve kymco venox 250 , hyosung gt250 lerin atası.

beylik silahı gibi motorlar bunlar. hitap ettiği kesim belli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

ha bu olur tamam derim . :mrgreen:

GPZ900R_A16Ninja.jpg

çok zenginim koleksiyon yapıcam, üzerinde walkman dinliycem, bunda hatıralarım var bana 90ları hatırlatıyor, arada bir rolantide çalıştırıp yıkayıp silicem diyorsan alınır.

ama fiyasko bir motor. zamanında hondanın deneme amaçlı düşük ccler üzerinde ilk yüksek HP ler çalışmalarının ürünü. motor hacminie göre beygir orantısı fazlaysa o motordan bişey beklemiyceksin.

zaten motor yapısı olarak ve kymco venox 250 , hyosung gt250 lerin atası.

beylik silahı gibi motorlar bunlar. hitap ettiği kesim belli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

ha bu olur tamam derim . :mrgreen:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/GPZ900R_A16Ninja.jpg

"Beylik silahı" derken?

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
zamanında benim arabama karşılık takas teklif edilmişti..erzincandan gelme o motor..hatta önünde kocaman 24 yazıyordu...ama sanırım kimse memnun kalmadı..her alan ballandıra ballandıra satmaya çalışıyor hemen...(uzun zamandır bakarım motora.ilandan neredeyse hiç kalkmıyor..sahibi dışında)

bende 2008 de erzincanda askerlik yaparken devamlı görüyordum...
bu o motor ise; grenajların da eksi var...
benim gördüğüm full grenajlı idi...bunda sadece alt sakal var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motor bir kaç yıldır Çorlu'daydı,Sunaybg nin motorlarından biridir

bende 2008 de erzincanda askerlik yaparken devamlı görüyordum...
bu o motor ise; grenajların da eksi var...
benim gördüğüm full grenajlı idi...bunda sadece alt sakal var...
çok iyi biliyorum bu motoru..hem erzincanda bu motordan birkaç tane olma ihtimali ne kadar ki??:p
Bu motor bir kaç yıldır Çorlu'daydı,Sunaybg nin motorlarından biridir

evet abi..çorluda idi bir ara...şimdi akibeti hakkında bilgim yok..
ama sanırım bu motorun (ARTIK) dışı seni yakar içi beni durumu vardır...

Fatoş hoşaftan ne anlar diyorum sadece...:p

F54

metoş sana da bunlar yakışır zaten başka birşey demiyom::xs26::

ruhsuz herif şu motordaki geçmişe dair izler seni heyecanlandırmıyor mu..moron...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar