Honda VFR 800 vs Honda Hornet 600 Rolling

sonucun zaten hepimiz ney olduğunu az çok biliyoruzdur :) yolda giderken arkada kalan arkadaşlarımızı beklerken bir an aklıma geldi ve denemek istedim :) ikimzide artçılı idik..ama bende artçı olmasa biraz daha farklı olurdur..yinede 600cc naked bir makinaya gerek peşine gitmesi fazla ayıramaması bana horneti bir kez daha sevdirdi iyi seyirler :)

vfr kullandığım için söylemiyorum ama açıkcası vfr'yi kullanan arkadaş pek basmamış açıkcası. yani sen o hornet kullanışınla vfr'ye binsen diğer arkadaş epey geride kalırdı kanımca

Fonda'nın 2 sevdiğim makinası, 2 'sinede haksız bir Vs videosu olmuş, ayranım yok içmeye bu aralar, ancak kısmet olduğunda, sele altı egzozlu bir VFR isterdim, olmuş bikere elinize sağlık:cat:

Son düzenleme:
Rolling mevzusunda olay zaten motor hacminde bitiyor, yani vfr nin daha fazla torku daha dusuk devirde vermesi, zaten bariz gececeginin gostergesi. Ama 0-100 denemesi yapilsa, ya da 0-200 pek fark olacagini sanmam, hatta Hornetin gecme ihtimali bile olabilir belki :)

tamamiyle ciddiye alarak yapmadık zaten motorlar en ölü devirlerinde kaldırdık bianlık bişey olunca ayarlanmış konuşulmuş birşey değildi :D yani bi nevi makarasına oldu :) ama ikimizde tekken dediğiniz gibi 0-100 denense hornet biraz atarlanır bilir(belkiiii) ama vfr vtec açtığı zaman çok fena alet :) ogün bende kullandım vfr yi vtec olayı çok güzel çat diye sanki 1 vites aşağı atıyormuş gibi oluyor :) ama işte grenajlı motor sevmiyorum ben :) sevemiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar