Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Saat 14:00 Maltepe E-5 PO ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Estağfurullahlık bişey yok Barışçığım hepimize uysun diye uğraşıyoruz.

Bana uyar e-5 po saat 2 ordayim potenza sen nediyorsun umraniye sapagi uyarmi sende maltepeye gelirmisin

Tamam olur arkadaslar,sile sapagi derken nereyi kastediyorsunuz,ben orada bekleyeyim?

Korhan, TEM'den Şile'ye ayrılan sapaktan hemen önce müsait bir yerde buluşuruz. Benim tel 0542 412 05 27

Son düzenleme:
1400 po 1410 şile sapağı

3kısı po da bulusuruz sapaktan da korhanı alırız.

yarın gorusuruz.ıyı geceler.

faceden mesaj attım gerı donus yapmadı

yarın sabahtan telefonla mesgul ederız hep beraber :)

Günaydın beyler :) Bugün ilk resminiz benden olsun hadi :p
146_0204_1zoom+2002_honda_vfr800_interceptor+front_right.jpg

Evet bende cikiyorum benzin alip bir su tutim bari motora temizlensin gorusmek uzere emreylede gorustum oda geliyor

super bı gundu gercekten :)
gelen herkese tesekkurler. 4 vfr, rr & dl. 6 motor kazasız belasız donduk evlerımıze. ufak nazarlık cıkarttık,olsun o kadar.bi de basıp gıtmeyeydım,ıyıydı :D
tanısmaktan cok memnun oldum hepınızle.ıyı kı o gun ergın abıye mesaj atmısım ben de gelebılır mıyım dıye..gercekten bu kadar düzeyli bir topluluk yaratmak zor gunumuzde :)

korhan'ın vırajlarına,motoruna,ustbaşına bayıldım :) maasallah hepsıne. buyuyunce,darısı basımıza dıyorum :p

*
emre fotoları koyar bilahare :king:
*
eve beraber donerken farkettım.mert senın plaka zk miş :) clubsporıumdan gecerken goruyorum gunasırı.meger senın motormus ???

Son düzenleme:
Evet baska bie vfr daha var orda bende tanisanadim spor salonunda daha zk(zik anlamli )benim plaka:d

Bencede alismalisin daha rahat edecegin kesin ozaman acinida rahat ayarlicaksin viraj icinde terse birdaha yatmana gerek kalmaz

Moralin bozuk kalsin abi boyle ugrasmayla bir gun bir yerde asfalt birakir turkiye burasi ama en azindna trafige kapali ve bildikleri bir yer olmasi sevindirici valla korhan abi gibi rahat ve stress yapilmadan guzel donusler yapsak tamam olduk diyebiliriz kendinden emin ve riske girmeden donusler en guzeli

günaydın millet hayırlı haftalar olsun herkese :cherry: eskilerden bir vfr750 fotoğrafı ile bu haftaya başlayalım

FXruG.jpg

Herkese Merhaba,

Bu motora hastayım bir sezon daha bu motorsuz geçirdiğime üzülüyorum. Geçen senelerde maddi imkanlardan dolayı kendi motorumu da sattım (kawa ER6-n) çok mutsuzum abiler.

Umarım önümüzdeki sezon bordo temiz kullanılmış bir tane almak istiyorum. Sıradaki Foto bütün sevipte kavuşamayanlara gelsin :D

99d1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar