Ergin ve diğer arkadaşlar günaydın....
Muzaffer abi son pişmanlık neye yarar,herşeyin bir bedeli var.
Yarana tuz basmak gibi olmasın ama hani çok da yakışmış şimdiki beyaz oğlandan sanki daha yakışmış.
Maşallah yakıyır ve yıkıyor.
Bizim Adana'da bir arkadaşın bir VFR'si var çok da temiz bakmış aynı seninkinin renginden ama egzostlu şimdi gayet de ii görünüyor Murat arkadaşımızın VFR'si şiddetle tavsiye ederim hani belki tanırsın :cherry:.
Aslıında önümüzdeki yıl motosiklet adedi ve doğal olarak da uzun yolda kişi sayımızı artıracak şekilde çaışmalara ve araştırmalara başladık seçenekler arasında VFR,VFR1200 ve CBF1000 var dün İngilere'de bir CBF gördüm aksesuarlı çok hoş görünüyor.
Buraya koymaya çekiniyorum tutup şimdikini de satıp sonra arkasından "vay ben ne ettimmm" demeyesin ve bir de VFR sayfasında CBF resimi biraz absurd olur, VFR abimizin günlük resimlerine saygısızlık etmemek için bu kıskandırma hakkımı saha sonraya saklamaya karar verdim.
Alper motor çok hoş duruyor ve bence de yazık edersin,Ozan'ın(ortağım) benimle dalga geçmesi gibi ben bu motora aşık oldu resmen ve duygusal bir bağ kurdum kendi motorumuz ile.
Çantalar düşünüebilir özellikle son geziden sonra yan çantaların ne kadar kullanışlı olduğunu daha ii anladım.Ergin bence düşün derim yan çantaları.
Bu arada çadır ve yatağın arabada 2 haftadır burnumu iş yerinden dışarı çıkartamıyorum yoksa en kısa sürede teslimedeceğim sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Çakma Maverick,sen şimdiki böbrek taşı düşürme aletinden kurtul geri kalanda şu kırmızı da destek veriririz sana.
Yavv arkadaş Riva yok mu riva. Nefes almak istiyoruz biraz stresten uzaklaşıp deniz havası iyi gelirdi.