Valla bize koklatmadı, adanaya götürecem dedi bizde inandık. Sanki adana yokmuş gibi :silent: Gidincede mideye indirmişler, dur ondan bi hesap sorim belki burdada aynısı yapar ağzımız tatlanır :mrgreen:[/QUOTE]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Sayende

satmıyordum makineyi bakdımki boynu bükük şekilde masum masum bakıyorsun bende acıdım VFRmi verdim. Şimdi ise virajlarda arkamdan gelip düzlüklerde gazlayıp bana hava atıyorsun, olacak işmi şimdi bu

r:
Valla bize koklatmadı, adanaya götürecem dedi bizde inandık. Sanki adana yokmuş gibi :silent: Gidincede mideye indirmişler, dur ondan bi hesap sorim belki burdada aynısı yapar ağzımız tatlanır :mrgreen:
Arkadaşlar ben doktor neyi yedirdi kiminkini yedirdi yada yedirmedi bilemem.
Ben iftiradan hoşlanmam, ben resimlerle ve belgelerle konuşurum.
İşte DR'un siz gittikten sonra ki hali. Ohh be en sonunda pastırmayı ben yiyeceğim derken....
Bense ne olduğunu anlamadan garip garip taki ediyorum. Kamp alanında Konyadan gelen bir grup ile samimyeti o kadar ilerletti ki sizi anında sattı bence.
Baksana yaa bütün yol boyu yanında taşı, yol arkadaşlarına verme sonra git elin Konyalısına ver. (pastırmayı demek istedim

)
İşte bütün samimyetin ve satışın resmi belgeleri
Nasıl sakladım ama pastırmayı...
Dahası İkbal yada İkmal abi(neydi len bu herifin adı?) ile beraberce aynı kaptan tereyağı sarmaş dolaş alıp mutluluk içinde ve huzurla tepsiye atıyorlar.
Şu samimiyete bakın.Valla ben bile kıskandım.
Aralarında ki konuşma şu şekilde olabilir bence;
"Gel yeğenim gel. Sen ne etcen Adana grubunu yawww.Yok kanal tedavisi,yok dolgu,yok kaplama yok oram değil buram ağrıdı. Gel senle biz etliekmek zinciri kurak. Bunlarda avuçlarını yalasın zırtapozlar "
Sabah kahvaltısı pişiyor. Eyy maşşallah...
Muhteşem sabah kahvaltısı. İşte...
Ardından talan edilmesi...
Cabbar gazeteci Cevat Kelle Erdal,
Doktorum Ümit'im görev başında.
Tepsiyi de sıyırayımda bu kadar yol taşıdığıma değsin.
Doktor ve orada daha yeni o anda tanıştığı arkadaşları kahvaltıyı bitirdikten sonra bizlerde artık kısmetimize ne düştüyse onu paylaşmaya çalışıyoruz.
Hain evlat ökkeşşş...
Her ne kadar biz fazla bir şey yiyemesek debari ayıp olmasın diye resim çekelim dedik.
Kahvaltı öncesi; (Bana mutluluğun resimini yapabilir misin,Abidin modunda)
Kahvaltı sonrası...
Yorumsuz.
Len birgün sende benim elime düşersin. Özel emeklilik istersen ancak babayı alırsın diye düşünüyor olabilir.
Doktorumun ,sizler gittikten sonra si o tulumlar içinde yanarken, pişerken, terlerken ve azap çekerken doktorumun kahvaltı sefasından sonra havuz sefası ve sonrasında ki zafer işareti.
Gördüğünüz gibi ben tamamen belgeler ile konuşuyorum. Şeffaf gazetecilik örneği göstererek yanlı taraflı haber yapmaktan her zaman uzak kalmış ve sizlere daima taze,dürüst ve ilkeli haberler yapmak hedefimizdir.
NOT:
Bu arada laf aramızda Doktor da fena satmış yani öyle böyle değil asrın satışı olmuşşş.
Bu güzel zamanları geçirmemize neden olan aslanlarımızı da son olarak onlara teşekkür mahiyetinde bir resim daha ekleyeyim. istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Dahası gizli kamera çekimleri. Bakmayın siz benim güldüğüme aslında içim kan ağlıyordu.