Emre sorun değil,sanırım bir Korhan daha var forumda

ben gene hatırlatayim dedim

Smerty,datça için booking.com yada tripadvisor.com dan da bakabilirsin,genelde oraların tavsiyeleri pek yanlış çıkmıyor.Ama ben olsam Datça dan evvel,Akyaka-Gökova da kamping yapardım,çok çok güzel bir doğası ve denizi var,tadından yenmez derim

Emre;
Katrancı koyuna bizde tavsiye üzerine gittik,internette de iyi şeyler yazıyor.
Girişi ücretli,o sorun değil.Fakat denizi leş gibi,pislik içersinde,koy olduğu içinde sanırım su kendini pek temizleyemiyor.Zaten içerideki tiplerden de neden pis olduğu belli oluyordu.Bizim caddebostan sahilinden pek fark göremedim katılımcı açısından.Hadi onuda geçtim sorun değil.Motoru parkettik,sıcaktan dolayı elimizi yüzümüzü yıkamak için tuvaletlere gittik,içerisi berbat,kokudan burnunuzun direği kırılır,sinekler uçuşuyor her yerde.Yerler çamur içersinde sabun mabun yok.Oradaki çocuğa söyledim.Bu ne pislik aşağıda yabancı turistlerde var diye.Nereden geldiğimi sordu,''İst.dan'' dedim.''Siz ist.lu lar,hep böyle tepeden bakıyorsunuz,hep bir havanız var sizin,nesini beğenmediniz ki,herkes kullanıyor vs vs.'' dedi.Birşeyler yiyelim dedik,fiyatlar uçmuş,onu da geçtim,mutfağı da pislik içersinde.Çocuk benim incelediğimi görünce tekrar yanıma geldi ''biz kimseyi zorla sokmuyoruz buraya,beğenmediyseniz gidin'' dedi.Bende ''deniz pis,kıyıları köpük köpük,girişte para alıyorsunuz,birde burda şezlonga para istiyorsunuz,tuvaletler pis,mutfağınız pis,bir de insanı kovuyorsunuz beğenmeyince'' dedim.''o zaman git şikayet et'' dedi.Biz de oradan çıktık,dua etsin yanımda eşim vardı.Ama çok normal,o kadar çadırcının tıklım tıkış kamp yaptığı yerde böyle odunlar olursa mikroptan geçilmez ortalık.Çıkarken paramızı geri istedik,onu da vermedi bu odunlar,bir sürü laf ettiler.Tam bu sırada iki bmw ci (06 plaka) giriş yaparken ''kesinlikle girmeyin,içersi leş gibi,parayı da vermiyorlar geri'' dedim.Sonra durumu onlara da anlattım.Birisi avukatmış,bayaa bir konuştu,elemanlar da ücreti geri verdi.Bir daha asla gitmem Katrancı koyu'na.Diğer üyesi olduğumda sitelere de aynı şekilde yazacağım zaten bugün yarın.Hem ayıp,hem yazık orada İngilizler de vardı,yazık tıklım tıkış doldurmuşlar bunları şezlonga,o pis denize giriyorlardı...