Otomobilin gözünü seveyim. Yok FA'mış yok FH'mış .
Horoz misali. Takar yola devam ederim.
Barış,aslında bundan aylar önceki ikileme tekrar düştüm. Şimdi hangisi daha iyi bunu çözemedim.
Benim için güvenlik ön planda olduğu için organik tercih etmiştim çabuk tepki versin,ısınmasına gerek kalmadan hem yumuşak hemde çabuk frenleme olarak düşündüm.
Bundan uzun bir süre önce,başka bir forumda bir eğitmene mail atmıştım. Bu balatalar konusunda,umarım forum admin'leri banlamaz beni.
Olduğu gibi ekle yapıştır yapıyorum.
akira2012: Merhaba Boğaç,
Bu haftasonu Pazar günü İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale-Bursa-Yalova gezimizden sonra balatalardan gelen seslerden sonra değiştirmem gerektiğini fark ettim artık.
Forumlarda EBC'nin GG serisi için daha sağlıklı demişsin ama motorum için ön fren için GG serisi var ancak arka fren için ise HH serisi içinde bakır lifleri(lif değilde bakır tozu dense daha doğru olur) ile sinterlenip sıkıştırılmış seriden var. Bakırın ısı iletgenliğinin fazla olmasından dolayı çabuk ısınması sağlanıyor ama sinterleme işleminin asıl amacı olan aşınma dayanımını artırmak olduğundan çekincelerim var. Forumunda bilirkişisi sen olduğuna göre sana danışmak istedim.
VFR 800 için,Gold marka önler için S3 buldum ama arkalar için K1 bulamadım ancak bulabileceğim bir yer önerebilir misin? Arkada K1 kullanmanın avantajları nelerdir?
Özelden mesaj attım kusura bakma,site kurallarında belki sizin cevabınız reklam diye algılanmasın diye gönderdim.
Backbone(ileri sürüş eğitmeniymiş):Arkada HH olabilir. Biraz daha uzun dayanır. Arka fren daha az iş yaptığından çok önemli değil. Gold bu dönemde rahat bulunmuyor. EBC alabilirsiniz. Kısa tutuyorum bu hafta komple eğitim. İyi akşamlar.
Ben bu cevaptan sonra, önlerde GG yani organik kullanayim dedim ama şimdi de kafam karıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
@ Ergin
@Smerty
@Emre
beni de aileden biri yaptığınız için...
Gel canım gel. Sen ne kadar da şirin şeymişsin,nasıl oldu da fark edememşim ben seni. :

ala::
Çok ağır sapık gördüm kendimi :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Barış, sen hangi model led istediğine bak.
Fiyatlarını karşılaştır,sonra link'ini at ki beraber siparişini verebileyim.