Tekrardan selam herkese,forumu hergün okuyorum,fakat daha önceden de dediğim gibi katılamıyorum aranıza,lütfen kusuruma bakmayın

Bizim kız tarafı biraz kalabalık olduğu için,birisi gidiyor birisi geliyor hayırlı olsuna

(motora binmeyi unutacağım yakında yahu

)
Ergin,motorla ilgili o konuyu yüz yüze geldiğimizde anlatırım,bu arada kızıltoprakta 3 tane vfr1200 var satılık 2 si bordo birisi de siyah..mototalde ler,daha doğrusu mototaller de ler,iki tane oldukları için

Lastik konusuna gelince,daha evvel iki takım m3 kullandım,tadına doyamadığım en enfes lastikti m3.Ama artık gelmiyor,onun yerine m5 çıkıyor bildiğiniz gibi.
vfr yi ilk aldığımda(ki 2.el aldım ben,6000km de idi)Merak edip michelin pure 2ct. aldım denemek için,belki hissi belki de benim acemiliğim tam olarak bilemesemde,ben o kadar memnun kalmadım michelinlerden.Neden derseniz,hep arkadan kayma gibi bir his veriyordu bana,bir kaç kere de kerpe yolunda yalpaladı,asfalt temiz olmasına rağmen.
Şahsen hiç bir ürünü kötülemek gibi bir amacım olmaz,mutlaka iyidir Michelin de,ama ben sevemedim,belki ''sana öyle geliyordur'' diyebilirsiniz içinizden ama bir iki kullanıcı daha aynı şeyleri söyledi serviste tanıştığım.
1000km kadar önce bu michelinleri satarak M5 aldım.Lastik üzerinde -1 -2 -3 -4 -5 gibi çizgiler var 1,3 ve 5 çizgilerin(5 son çizgi) üzerinde de temsili viraja giren motorcu logosu var.5.çizgideki resimde motorcu dizini değiyormuş gibi gösterilmiş.Lastik rodajını da Riva da yaptım(sizleri de ilk orada gördüm,onun için dönüp duruyordum o gün oralarda)

Bence M5 dedesi M3 ü aratmıyor,çok memnunum,çabuk ısınıyor ve geç soğuyor,geç soğuduğunu yaptığım uzun molalarda anladım.Kullandığım her lastiğe böyle yolculuk esnasında dokunuyorum ben

(mola,benzin ikmali vs.) M5 'i kesinlikle tavsiye ederim,yalnız 5.çizgiden sonra içleri oyuk olan bir bölge var,artık yanağın bittiği yer orası,sanki orada lastik tutmayacakmış gibi hissettiriyor insana ama,zaten benim tecrübem yetmez oralara

Eskişehir deki Emok 'un sanırım festival?Geçen sene güzel geçmişti,yağmur çamur olmazsa ben de gelirim diye düşünüyorum