Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Uğur teşekkürler... Sadece yeni başlayanlara yararlı olabilecek bir kaynak değil aynı zamanda eskilerin de ara sıra hatırlaması gereken konuları içeren bir kaynak olmuş gibi görünüyor. Hoş yeniler buna ayıracak zaman bulamazlar ama :)

Alfawings (Alpaslan Bey) sitede yazarken de kendisinin bilgisinden her zaman yararlanmışımdır. Sonrasında yazmayı kesti bazı sebeplerden. Bu çalışmasını görmemiştim. Oldukça kapsamlı hazırlamış. İlk başladığımda DD'nin nette yayınladıklarından çok şey öğrenmiştim. Alpaslan Beyinki onu da aşmış görünüyor. Boş zamanlarımda göz gezdireceğim. Alpaslan Beyin de eline beynine sağlık.

Ergin abi bilgi paylaştıkça güzel.... buradan Alpaslan Bey teşekkürlerimi sunarım... bu kaynağı ücretsiz paylaşmış.. kendi adıma okuyup ders almak düşer...

gundelık herseye uyarım ben de :)

177km kıyıkoy ıstıyor sanırım cogunluk?

bu arada pazar ve sonrasında yagmur gozukuyor.cumartesı olur dıye dusunuyorum gezımız :)

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

eyyyyyy v4 motorlu corvette sesli vfr sahipleri :D

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooop cumartesı :p

2guncuk kaldı.artık karar verelım ne yapacagımıza :) ?

Yaa arkadaşlar tamam haftaya plan yapın çok güzel de ... Yok mu 27 Haziranda Manavgat'a gelen... :queen::queen::queen:

Ben dusunuyorum ciddi ciddi orayi yanima birileri lazim ama takarim cantami alirim cadirimi gelirim yengen vizeside yok zaten bekar adamim :d

Merak etme bir gün inşallah hayırlısı ile sana da takacaklar o halkayı....

Namı diğer yengen vizesi yani...

Sonra burada abi ben gelemiyorum abi bu hafta sonu kayınvalidelere gitmem lazım yok hanımın 5. kuşaktan kuzenin çocukluk arkadaşının düğünü varda oraya gitmem lazım dersin.

Günaydınlar...
Imageshack sorunu yüzünden fotoğraf koyamadım borcum olsun :)

Yaa arkadaşlar tamam haftaya plan yapın çok güzel de ... Yok mu 27 Haziranda Manavgat'a gelen... :queen::queen::queen:

Ben isterim ama gelemem ertesi hafta tatile çıkıyorum çünkü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

Ben dusunuyorum ciddi ciddi orayi yanima birileri lazim ama takarim cantami alirim cadirimi gelirim yengen vizeside yok zaten bekar adamim :d

Mert bazı arkadaşların damarına basmışsın anlaşılan sabah sabah :)

Ben isterim ama gelemem ertesi hafta tatile çıkıyorum çünkü.

Benim durum da aynı... 27'si Perşembe sabah Adana'dan Manavgat'a geçip 30 Hazirana kadar Festivaldeyim.
Hanımla kızım uçakla 1 Temmuzda Antalya'ya geçecekler ENİŞTEYN vizesiyle ben de vizesiz VFR'yle yanlarına barabar tatil Tatil dönüşü onlar yine uçakla ben VFR'yle Adana...
Herşey yolunda giderse planım bu. Manavgat'da biraraya gelelim çok isterim... :thumleft:

Valla Ergin bugün işten erken çıkabilirsem.

Taksim'e gitmek istiyorum.

En azından bir kişi daha fazla gözkürüz.

Manavgat bilmiyorum abi hanım beni gece yarısı buz kıracağı ile öldürür vallahi (Temel İçgüdü filmini izlemeyen yoktur herhalde).

Can güvenliği söz konusu.

Metronun gezi parkı çıkışını kapattılar gidersen haberin olsun. Yukarıdan ulaşılıyor ancak şu anda...

Yok mu akşamcı? :) Pardon akşama Rivacı?

ben yarın sabah gıtmeyı dusunuyorum rıva'Ya :)

*bu akşam ataşehir'de olacagız arkadaslarla.

Günaydın herkese...

Benim için nasıl aydınlık olmasın ki...

Dün yürüyüş esnasında yüzlerce pankart okudum ama bir tanesi hem gözlerimi doldurdu hemde göğsümü kabarttı.

"Atam izindeyiz demiştik. İzin bitti artık görevdeyiz"

Bence muhteşemdi Gençliğe Hitabe'nin en kısa cevabı idi bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar