Wolrath(Barış) önümüzdeki haftalarda bir tur yaparız muhtemelen.
Bence sen,buraya istersen telefon numaranı yazarsan haberleşiriz.
Ergin ile de umarım haberleşip tanışma fırsatınız olur.
Sanırım dönüşte 2 motor biraz viraj çalıştınız,size selam veren Vfr bendim,bir iki kez döndünüz çünkü![]()
Mükemmel bir gezi olmus birdahaki sefere benide araniza kabul ederseniz. Aranizda olmaktan seref duyarim..
Uploaded with ImageShack.usguzel bı gunu kazasız belasız gecırdık
ergın'e bana eslık ettıgı ıcın teskur ederım. motoru da kendısı gıbı tertemız,maasallah. vfr askımı az da olsa gıderdım bugun
rıva'ya ayrı bı parantez acarsak sımdıye kadar seyır yaparken en zevk aldıgım,ergın'ın "ben doymadım" cumlesıne hıc dusunmedım ok verdıgım bı yer.gercekten ıs guc yksa her hafta gıdılıp stres atılır
mekan da guzeldibı dahakıne hararetımızı denızde dındırelım derım
keske demeyelım bugunku gıbı
ıyı seyırler![]()
Sanırım dönüşte 2 motor biraz viraj çalıştınız,size selam veren Vfr bendim,bir iki kez döndünüz çünkü![]()
Mükemmel bir gezi olmus birdahaki sefere benide araniza kabul ederseniz. Aranizda olmaktan seref duyarim..
NAYIRRRRR.......................
NOLAMAZZZZZ.................
Ulen bu bana yapılır mı?
Ben ki Riva'ya jandarma eskortluğunda girmiş ve içinden geçmiş adamım acayip kıskandım.
Neyse,sağlıkla sıhhatle kazasız belasız gidip geldiniz arkadaşlar sevindim adınıza.
İyi yapmışsınız gezmekle hemde tanışmakla.
Artık yine beraber uzun bir sürüş ayarlamak lazım kanatindeyim. Sizce?
Merhaba Arkadaşlar,
Konuyla ilgisi yok ama yine de paylaşmak istedim.Benim VFRyi satmaya karar verdim.Tek üzüldüğüm nokta işim dolayısıyla bir türlü denk getiremeyip size hiç katılamamış olmam.Çevrenizde ilgilenen arkadaşlarınız olabilir belki. İlan no:125561560
Günaydın Herkese,
Dün ilk kez yolda kaldım arkadaşlar. Seyir halinde iken ABS ışığı yanıp sönmeye başladı hemen ilk benzin istasyonuna girip durdum. Motoru durdurduktan sonra ne yazık ki tekrar çalışmadı. Marş basmadı Korna çalmadı. Aklıma ilk gelen Akü oldu ancak Akü yü yeni almıştım. Daha yılı bile dolmadı. Neyse bir şekilde Akü yü değiştirince çalıştı. Ustaya götürdüm orda kontrol ederken Motorun Aküyü şarj etmediğini fark ettik. Voltajda düşüktü. Motoru kaldırdığımızda tahmin edebileceğiniz gibi Sargı Yanmıştı. Regülatör den de şüpheleniyoruz. Dışardan görüntüsünde Sıkıntı yok. Ancak bugün sargı sarıldıktan sonra deneyip bakıcaz son duruma.
Sizin fikrinizi de almak istedim.? Benzer bir sıkıntı yaşayan var mı? Alternatif sorun ne olabilir? Birde Regülatör bulmam da bana yardımcı olurmusunuz? Her ihtimale karşı şimdiden tedbir almak istiyorum.