Arkadaşlar motorumu satıyorum,isteyen olursa görüşelim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakimli,temiz-ve-acil-117474683/detay/
Hayırdır tolga niye satıyorsun tam sezon gelmişken?
Arkadaşlar motorumu satıyorum,isteyen olursa görüşelim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakimli,temiz-ve-acil-117474683/detay/
....gaz yağı dün akşamda sana söylediğim gibi O-Ring'e zarar vermez.
6.viteste 3800rpm gösteriyor 90km/h hızla giderkenMerhaba Arkadaşlar, tam sezona girerken ani gelişen bir olayla mutlu mesut kullandığım BMW R 1150 R motorumu müşteri çıkıp satmam sonucu motorsuz kaldım. Sezona motorla girmek istiyorum bu sebeple araştırmalara başladım. Tarz olarak Enduro,naked,touring,sporttouring motosikletlerden hoşlanıyorum. VFR800 sporttouring olması 3lü çanta takılabilmesi sebebiyle tam bana uygun bir motor. Teknolojisine özelliklerine lafım yok. Forumu da baştan 40.sayfalara kadar okudum. Bu motorda beni tek tedirgin eden konu yakıt tüketimiydi ve forum boyunca herkesin farklı değerler vermesiydi.
Bana sağlıklı yakıt tüketimi bilgisi verebilecek olan arkadaş var mı? Genel olarak uzun yolda 90-120km/h hızları arasında seyir ederim. Gaza gelip anlık olarak bastığımda oluyor elbet.
2.sorum VFR800 90km/h hız ile giderken devir saati kaçta kalıyor? şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar, tam sezona girerken ani gelişen bir olayla mutlu mesut kullandığım BMW R 1150 R motorumu müşteri çıkıp satmam sonucu motorsuz kaldım. Sezona motorla girmek istiyorum bu sebeple araştırmalara başladım. Tarz olarak Enduro,naked,touring,sporttouring motosikletlerden hoşlanıyorum. VFR800 sporttouring olması 3lü çanta takılabilmesi sebebiyle tam bana uygun bir motor. Teknolojisine özelliklerine lafım yok. Forumu da baştan 40.sayfalara kadar okudum. Bu motorda beni tek tedirgin eden konu yakıt tüketimiydi ve forum boyunca herkesin farklı değerler vermesiydi.
Bana sağlıklı yakıt tüketimi bilgisi verebilecek olan arkadaş var mı? Genel olarak uzun yolda 90-120km/h hızları arasında seyir ederim. Gaza gelip anlık olarak bastığımda oluyor elbet.
2.sorum VFR800 90km/h hız ile giderken devir saati kaçta kalıyor? şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar, tam sezona girerken ani gelişen bir olayla mutlu mesut kullandığım BMW R 1150 R motorumu müşteri çıkıp satmam sonucu motorsuz kaldım. Sezona motorla girmek istiyorum bu sebeple araştırmalara başladım. Tarz olarak Enduro,naked,touring,sporttouring motosikletlerden hoşlanıyorum. VFR800 sporttouring olması 3lü çanta takılabilmesi sebebiyle tam bana uygun bir motor. Teknolojisine özelliklerine lafım yok. Forumu da baştan 40.sayfalara kadar okudum. Bu motorda beni tek tedirgin eden konu yakıt tüketimiydi ve forum boyunca herkesin farklı değerler vermesiydi.
Selam,VFR 1200 cok cok guzel bir makina olmakla beraber en buyuk dezavantaji 1200cc lik bir motora kucuk olan benzin deposu hacminden dolayi menzilidir...Zamaninda Altin Elbiseli Adam (Barkin) 1200u test etmisti,nette var.İzlemeni tavsiye ederim.