Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.bugün motora örtü ve jant şeridi aldım.evimin girişinde üzeri kapalı ancak arka kısmından 20cm dışarıda kalacak şekilde dürüyor.içim ,motorun az da olsa ıslanmasına el vermedi hemen branda aldım:)
Hava açtığı ilk gün detaylı temizlik ve cila yapıcam resimleri yüklerim.

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

herkse selam;

şu an yine başıma vurmuş durumda...

2 hafta önce motoru almak için notere gittiğimizde sıkıntı olmuştu ve çözülemedi...çözülmesinin yakın olduğunu düşünüyoruz...bu süre içinde insan dayanamayıp başka modellere bakıyo normal olarak...(fz6 fazer, versys) bu motoruda aslında fazer bakarken tavsiye üzerine inceledim ve kanım kaynadı...hepsi birbirinden farklı ama nihayetinde bi sıkıntı olmazsa bi çok tarzı deneyip nihai kararı vericez...

bir an önce sıkıntının çözülmesini bekliyorum yoksa karşıma güzel fırsatlar çıkıyo, aklım çelinmeye başlıyo...
Ben daha önce fazer kullanmış biri olarak sana kesinlikle VFR800 Ü öneririm eğer yeterli tecrübe ve deneyimin varsa.fazer de güzel ama teraziye koyduğunda VFR çok ağır basıyoooo:)

---------- Post added 09-02-2013 at 00:24 ---------- Previous post was 08-02-2013 at 23:47 ----------

Arkadaşlar bu ayın sonunda motosiklet fuarı var,hava uygun olursa bir noktada buluşup ekip olarak gidelim mi?
Katılır mısınız?

herkese selamlar;

motorun yedek anahtarı yoksa sorun olur mu, yoksa immobilizer vs var mı sıkıntı çıkaracak anahtar kopyalama olayında...

tolgatumlu, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim...

erro, servisinde 100TL karşılığı yaptırmıştım yedeğini (11.02.2012 tarihinde)

herkese selamlar;

linkteki motor ile ilgili görüşleriniz nelerdir acaba?

13500 e düşme ihtiamli var mıdır? kendisi moto rs diye bi mağaza sanırım, tanıyanlar var mı acaba? şu plaka görünmeyen ilanlara gıcık oluyorum...servis bakımlı yazmış ama yetkili servis mi belirtmemiş...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-vfr-800-abs-104577257/detay/

Bana göre zaten VFR için düşük fiyatlar bunlar o yüzden; -bir ustaya göstermek şartıyla- alınabilir, görülüp plakası alındıktan sonra herhangi bir Honda servisinde servis durumu kontrol ettirilebilir, fotoğraflarda gayet diri duruyor, VFR bu zaten, kolay kolay bir şey olmaz...

Bu arada fotoğraflara dikkatli bakınca, sol arka grenajda ve depoda bir iki küçük beresi var...

herkese selamlar;

13500 e düşme ihtiamli var mıdır? kendisi moto rs diye bi mağaza sanırım, tanıyanlar var mı acaba? şu plaka görünmeyen ilanlara gıcık oluyorum...servis bakımlı yazmış ama yetkili servis mi belirtmemiş...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-vfr-800-abs-104577257/detay/

ben son motorumu oradan almıştım, Salih çok düzgün iyi niyetli birisine benziyor. Bana kalırsa 13500 e düşmeleri imkansız.

herkese selamlar;

Fotoğraflarda göründüğü kadar düzgünse model ve kilometre olarak çok uygun... Eğer 13500'e verirlerse bence bir sıkıntı vardır diye düşünmek lazım...

merhaba facede falan bır grup varmı vfr 800 kullanıcıları olarak uzun yıllar bu tarz forumlarda araştırma yaptıktan sonra geçen ay hayalımı gerçekleştirmeyı basardım grup olarak gezı falan yapan arkadaslar fvarmı onu merak edıyorum..

Selam arkadaşlar;
Aranızda zincir dişli seti değiştiren oldu mu? Benim motorum 24000'e geldi,zincirim az daha idare edermiş.Tavsiyelere açığım...
Birde lastik problemimiz var,acaba hangi marka lastik kullanıyorsunuz? Benim Metzeler M5 lerim yaklaşık 8500km de bitmek üzere,sportif kullanıma uygun,2 ya da 3 hamurlu,uzun ömürlü lastik tavsiyeleriniz nelerdir?
Herkese kazasız belasız sürüşler...

Tolga selam, ben 27500'de zincir ve dişlileri değiştirdim. Zinciri buradan, dişli setini ABD'den aldım, dişli setini mutlaka yurt dışından araştır derim burada çok pahalı. Lastiklerim de Avon Storm 2 Ultra, ben memnunum... 20500km.'de değiştirmişim henüz yıpranma belirtisi yok.

Merhaba Smerty ilk önce ahyırlı uğurlu olsun ve kazasız sürüşler dilerim.
Biz geçen sene 3 vfr'li (3-4 sayfa önce resimleri görebilirsin) Ergin ve Tolga ile keyifli bir pazar günü geçirmiştik hala da araşıyoruz ama birt türlü müsait olamadım. Ancak sen bulunduğun şehiri yazarsan benca hayet ii olur belli olmuyor çünkü bir bakıyorsun toplanmışız. Haber veririz mutlaka

merhaba facede falan bır grup varmı vfr 800 kullanıcıları olarak uzun yıllar bu tarz forumlarda araştırma yaptıktan sonra geçen ay hayalımı gerçekleştirmeyı basardım grup olarak gezı falan yapan arkadaslar fvarmı onu merak edıyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Ergin ABD'den bir tanıdık vasıtası ile mi aldın yoksa web sitesinden mi satın aldın?

Tolga selam, ben 27500'de zincir ve dişlileri değiştirdim. Zinciri buradan, dişli setini ABD'den aldım, dişli setini mutlaka yurt dışından araştır derim burada çok pahalı. Lastiklerim de Avon Storm 2 Ultra, ben memnunum... 20500km.'de değiştirmişim henüz yıpranma belirtisi yok.

Emre, web'den (bikebandit) aldım oradaki bir arkadaşa gönderttim, o da usps ile buraya gönderdi, kişiden kişiye yani (gümrüğe takılmaması amacıyla)...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Arkadaşlar 2010-11 de sıfır VFR800ler hangi fiyatlara satıldı?

02.09.2010 tarihinde 25.500TL'ye almıştım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar