Muzaffer bey hoşbulduk.
Araba ile dahi artık mümkün olduğunca trafikten kaçmaya çalışıyorum hele ki, yeni motorsiklet kullanıcısı olarak ne kadar az trafik o kadar çok eğlence,tecrübe ve heyecan yaşamak niyetindeyim.
Dün gündüz saatlerinde eğitimden sonra hadi bakalım şöyle bir turlayabilecek miyim bakayım dedim ve dün soluğu şile'de aldım. Daha çok yeni tecrübesiz kısaca acemi olduğum halde sakin sakin (zaten motorsiklete binmedeki amacım hız değil zevk alabilmek) şile'ye gittim çay içip geri geldim. Yol boyunca tek sıkıntım sağ bileğimde ki sızlama oldu sanırım buda oturuş pozisyonumla ilgili. Motor geniş olduğu için bacaklarımla sıkmakta,tutunmakta sıkıntı yaşıyorum ama sanırım zamanla alışırım diye düşünüyorum. Oturuş pozisyonu ile ilgili sizden ve diğer arkadaşlar fikir verebilirseniz çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
Bu arada hemen aklıma gelmişken yazayım dedim. Motorsiklet üstüne ülkemizdeki diğer forumlarda bazen seviye yerlere kadar iniyor. Aslında motosiklet.net'de diğer konuları çok incelemedim ama ya motosiklet.net'in takipçileri yada VFR 800 kullanıcıları ile sophbet etmek forumları okumak ciddi bir seviye farkı var. Burasını ilk okumaya başladığımda da hissetmiştim o yüzden buradaki herkese çok teşekkür ederim.
Site ve form için yazmış olduğun yarumlarına katılıyorum, üzücü ama gerçek.
VFR zaten keyif alınacak bir motor uzun zaman binilecek ve bıkılmayacak bir motordur. Bilek ağrılarına geliince, ilk büyük motorum CBR600F di ilk zamanlar benimde baya bir ağrımıştı ama bindikce alışıyorsun ve ağrı kalmıyor :cat: