dardo, hayırlı uğurlu olsun :rendeer: isabetli karar vermişsin güle güle kullan allah kaza bela göstertmesin :rendeer:
Merhabalar, 2000-2001 model vfr800 enjeksiyonlu modellerden kullanan var mı? Temizini bulabilir miyim ve yakıt tüketimi yeni kasalardan fazla mıdır? Sanırım bütçem yeni kasasına yetmeyecek, ama yutdışında eski vfrleri çok övüyolar, yaşlı da olsa temizi alınır gibi düşünüyorum doğru mudur?
hocam aynı seyi soracakmısız ikimizde.. ama bilenler yorum yapmadıgına göre bir sıkıntı var diye dusunmeye basladım o modellerle ilgili.. baksana kimse yorum yapmamıs..
hocam aynı seyi soracakmısız ikimizde.. ama bilenler yorum yapmadıgına göre bir sıkıntı var diye dusunmeye basladım o modellerle ilgili.. baksana kimse yorum yapmamıs..
Yorum yok ama sıkıntı olduğundan değil, cevap gelmeyince yabancı sitelerden aradım, yabancılar eski vfr'yi yenisinden daha çok seviyo desem yeridir. Çok sağlam motor olduğu söyleniyor ama yakıt konusu sıkıntı, 7 - 8 lt/100 km ortalamalarda bahsediliyor sanırım yeni vfr de buna yakın ama benim için bu değerler fazla olduğu için bmw f 800s'e bakmaya başladım.