Adana ya gelin bu hafta sonu yağmur var...:queen: Veya Mersin'e Mersin dersem Ergin gelir dayanamaz...:thumleft:
Ben anneler günü dolayısıyla Niğde-Bor'a gidip geleceğim pazar günü yağmurda varmış ama varsın olsun şeker değiliz ya erimeyiz herhal...:cherry: 180x2 360km.
:salut: Bir seneyi geçti gelemedim. Bayramda inşallah ama motorla değil arabayla, nasıl olsa gelince orada motorumuz var di mi Murat?![]()
Dikkatli olmaya çalışıyoruz Emre burda da manyak konusunda yokluk çekmiyoruz. Bol miktarda mevcut.Abiler yapmayın bakın böyle uzun yol muhabbetleri yapıyorsunuz insanın kanını kaynatıyorsunuz.
Ergin;yumuşak karnını buldu Murat senin Mersin konusunda. :thumleft:
Murat,yağmurda erimezsinde dikkat et gözünü seveyim.
Manyak çok burada,o taraflarda insanlar nasıl araba kullanıyor bilmiyorum ama yine de dikkat.
Uploaded with ImageShack.usAbla hakketten fena...:queen:
Turuncu saç o daha fenaaa...:cat:
Yarım marım.
Murat,ben dönemiyorum demek ki güveniyor!!!! :cat:
Hakan hayırlı olsun yeni motosikletin
Hatırlarsan sana power commander var mı motorunda diye sormuştum. Başına gelenin (fazla sarfiyat) egzoz ile ilgili olduğunu düşünmekle haklıymışım. Çoğu arkadaş VFR'den ses bekliyor ancak v motor olduğu için ses konusunda hayal kırıklığına uğrayıp performans egzoz denen egzozlardan takıyor. Ancak bunun yanına power commander denen zamazingoyu takmadığı için (motosikletin tüm performansı orjinal egzoza göre ayarlandığından) herşey alt üst oluyor.
Dolayısıyla VFR alanlara ya da alacak olanlara tavsiyem; ses istiyorsanız bu motosikleti almayın ama ben bu motosikleti sevdim kardeşim illa ki alacağım ancak ses de istiyorum diyorsanız da o zaman sonradan alacağınız egzozun yanına power commander da alın ve motosikletinizi yeni parçalarına göre ayarlattırın.
- Yakıt tüketimi şehiriçinde fazla 18-19lt ile (depo22lt )200-210km anca görebiliyorum. Vtech açıkken kullanılırsa dahada düşer, ama şehirdışında yakıt tüketimi oldukça düşük bir depo ile 300-350km yapılabilir.