http://www.aoyama.ru/moto/20/ bu makinanın 0 km si neden Türkiyede bulunmaz.. .Kayınçom Moscowa da ve bu linki o yolladı.. 565,500ruble tl ile 33,000tl yapıyor yaklaşık...
Aslında avrupa'da İngiltere,Fransa,İsveç,İspanya,Avustralya ve bir çok avrupa ülkesinde satılıyor halen senin dediğin gibi Rusya,Ukrayna ve Polonya da satışta ve oldukça da iyi adetler satılıyor.
Sanırım bu ülkelerde ki motosiklet kültürü ile alakalı.Bu ülkelerde ki insanlar motosiklet ile gezmeyi,tur yapmayı seviyorlar.
Bizde ise,motorun şekline bakıp abi kaç basıyor bu zihniyeti var. Adam kullanım amacından çok motorun kaç bastığına bakıp ona göre motor alıyor. Amacının ne olduğunu bilmeden motosiklet alan çok kişi var.
Aslında bu motorun paralel ithalatını yapmak lazım.:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
:flower:
Çok keyifli ve çok tatmin edici bir rotaydı. Hepimiz memnun kaldık ve arkadaşlığımızı ilerletmiş olduk. Kah yagmur Kah çamur derken
dillere destan bir yoldu :cherry:
Rotamiz şu şekilde gerçekleşti
http://imageshack.us/a/img401/981/39990359389265062185734.jpg
Abiler biz ne yapmışız yaa...Dün yağmurla başladık yola sonra rüzgar ile donduk sonra tekrar ıslandık. Sonra güneş açtı güzel yol adık güneşle birlikte sonra Çanakkale'den sonra az da olsa yine yağmur ve sonra ciddi sert yan rüzgarlar ki yolda yengeç gibi kontra vermekten feleğim şaştı ardından gece sürüşü. Ev'e geldim bir duş aldım sonra hanımla çıktık Kahve dünyasına gittim. Ne gündü ama...:thumleft:
Aynı yorumu face'te de yapmıuştım ama bir daha burada yazayım istedim. :queen:
Bu arada Cumartesi günü iyi akıl edip kulak tıkacı almışım. Gerçi o kadar parayı verdikten sonra her yerimi tıkaması lazımdı

r:. Hakan senin dediğin gibi
dillere destan bir gezi idi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Evet,bugün yeni bir rota baktım. Kısa ama bol virajlı.
İstanbul-Şile-Ağve-Kerpe-Kandıra-Karasu dönüş yine aynı yol olabilir yada direkt otoban dönüşüde olabilir.