Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
oocan, bana da erken geldi aslında...
Kitapçığında 2 yılda bir ya da gerektiğinde değiştirin deniyor. 1 sene 4 ay geçti aldığımdan beri, dolayısıyla hem 1,5 sene gibi bir süre değiştirilmesi için makul bir süre gibi geldi, hem de rengi sararmış olduğu için değiştirilmesini uygun buldum. Yeni hidrolik sıvısı konulduğunda eskisinin renginin sararmış olduğunu farkettim. Bir de servisime (Esengül) güveniyorum, değiştirilmesi gerekli dediklerini değiştiriyorum.

1- Hiçbir servise güvenilmez (en çok Borusan a )
2- Manuelinde yazan süre en kötü koşullarda olabilecek en kısa mesafe veya süredir bundan önce değiştirmek gereksiz masraftır.
3- Motor sıvılarının renkleri ömürleri hakkında hiçbir bilgi vermez ,kararmış bir yağ veya sararmış bir hidrolik bozulmuş demek değildir .

Sevgilerimle

Motosikleti
Cbr 650F
abi seni ve vfrni göremiyoruz hiçbir buluşmada yahu

Motosikleti
Cbr 650F
ooo olmadı ki böyle :)

hiç çevremde başka vfrli de yok yakından bakayım bi :)

şöyle yanımda vteci açıp gitte bi dünya gözü ile göreyim nasıl görünüyo :)

yakından inceleme fırsatım hiç olmadı görmedim hiç

sapancaya gittik geldik onca kişi bi vfr yok =)

ancak almaya net karar verdiğim an incelemeye başlicam galiba :)

arasıra gel abi şöyle maltepe tarafına çay içmelere bari :)

Gelirim bir akşam yakından bakar incelersin Samet :)
Ama çok da beğenip heveslenme bence, türünün son örneklerinden biri bende, artık anca 2. el alırsın :)

Motosikleti
Cbr 650F
merakla beklerim gelmeni :) bu pazar ufak bi riva gezisi olabilir birkaç motor gerçi hava rüzgarlı olacak ama yağış olmasın rüzgar sorun değil :)

2. el almayı düşünüyorum zaten yeni kasa crossfirelar hiç hoşuma gitmedi sendeki kasası bence çok daha güzel

Ben de hiç beğenmedim crossfire ların tipini... Ama zevkler ve renkler durumu... Beğenen vardır mutlaka...

Motosikleti
Cbr 650F
GS sewenler muhtemelen beğenebilir ama bence vfr serisine yakışmadı. bu eski kasalar ile kıyaslamam.

dün rivaya gittik biz dönerken ufak bi grup gidiyordu onlarda da vardı vfr hatta videoya aldım tesadüfen :)

tam videonun sonunda :)
http://www.youtube.com/watch?v=324obuDRtFI

Ben GS sever biri olarak da beğenmedim açıkçası... Kıyaslanması da elma ile armut misali olur... Videodaki ben değilim :) Artçı almam genelde :)

Motosikleti
Cbr 650F
görünüş olarak hani benzettim yoksa herhangi bir kıyaslama yapmadım :)

ben sadece artçı olacağı için bu motoru tercih ediyorum bana kalsa RR işimi örüyo ama artçı için hiç uygun değil eşim olacağı içinde VFRyi uygun gördüm malum çanta takınca çok rahat olur ama şu sıralar 1100 xx kafama takılıyo ama ona da çanta yakışmıyo

Çantalı artçılı falan yol yapmak istiyorsan 1200 RT işini görür, hem de şaftlı... Görünümü bana pek hitap etmese de senin ihtiyaçların için iyi bir motosiklet ancak zevkler ve renkler konusunda bir şey diyemem tabii...

Motosikleti
Cbr 650F
o da gayet güzel motor ama bide maddiyat var abi :) vfr ye vereceğim 14 bin bile biraz kasacak :) şöyle 9-10bin sorun değil ama 14 olunca zorlayacak :)
1200rt daha çok zorlar :)

bu sebepten en yakın motor vfr geliyo bana daha uygun ve bunun gibi güçlü bimotor bulmazsam vfr ye niyetim var

E haklısın, RT için ikinci elde bir 25 falan gözden çıkarmak lazım... Hayırlısı diyelim, zamanı gelince kendine uygun iyi bir motor bulup alırsın umarım...

Motosikleti
Cbr 650F
inşallah diyelim :) VFR ye gelmedne önce bi geçiş motoru arar oldum şu sıralar 8-9 bine :)
neyse bekliyorum gelecek yazı :)

arkadaşlar arka disk arıyorum 2006 vfr için.... nerden alabileceğime dair fikri olan (istanbul da ikamet)

sevgiler

zinciri ve kitide değiştirmem gerekiyordu onu esengülde buldum ancak disk stoklarda yok sanırım. idare eder belki bir süre daha ama hazır elim değmişken başka biryerlerden alabilirmiyim diye bakıyorum.

Hımm, o zaman dediğiniz gibi stokta hazır yoktur, ama isteyince 10-15 gün gibi bir sürede geliyor istediğiniz parçalar diye hatırlıyorum...
Zincir ve dişli kiti için ne fiyat aldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar