Selamlar Güzel Dostlarım, şimdilik sorunu kısa süreli de olsa çözdük. Cnım sıkılmıştı üst kapak açılacak diye fakar gerek kalmadı. Fan müşirinden kaynaklanıyormuş. Oysa Honda orijinal müşir diye yolladılar. 5 müşir de arızalı olur mu hiç???? Oluyor işteGünaydınlar, iyi haftalar...
[url]http://i1232.photobucket.com/albums/ff362/erginturhan/photo-6.jpg[/URL]
Oğuz ağabeyin (Keyifli) sorunu çözüldü, büyük bir derdi yokmuş VFR'nin, denedikleri tüm fan müşirleri arızalı imiş, sonuçta sağlam bir müşir ile çözmüşler işi, şimdi orjinalini bulup takacak...
Selamlar Güzel Dostlarım, şimdilik sorunu kısa süreli de olsa çözdük. Cnım sıkılmıştı üst kapak açılacak diye fakar gerek kalmadı. Fan müşirinden kaynaklanıyormuş. Oysa Honda orijinal müşir diye yolladılar. 5 müşir de arızalı olur mu hiç???? Oluyor işteŞimdilik bir araba müşiri ile idare ediyorum. Biraz erken (85-88) derecelerde açıyor ama buna da şükür
Orijinalini yurt dışından sipariş ettim. Umarım gelen sağlam olur
))
Herkese teşekkür ediyor, emniyetli ve keyifli sürüşler diliyorum.
Hangi arabanın müşürü oldu Oğuz abi, belki birilerine lazım olur..
Selam beyler. Bir organizasyon yapın da buluşup gezelim...
Evet evet Suzuki AltoSuzuki alto demişti yanlış hatırlamıyorsam...
Beyler çoook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.
Yeni arkadaşlara da selamlar,eskiler hatırlayacaktır diye ümit ediyorum beni
VFR mi sattıktan sonra inanın hiçbir motosikleti canım çekmedi,çok arkadaşım kendi motorlarını zorla denetti,beğeniceksin diye ama maalesef hiçbiri VFR değilBi ara gönlüm FJR ye kaymadı değil ama itiraf edeyim o da bir VFR değil
Bi kaç gündür sahibindendeki bir VFR uykularımdan uyandırıyordu beni,tanıyan var mı diye sormak için giricektim foruma,girince hoş bir sürpriz oldu aslında.Benim mesajın üzerine yazan Borris07 nickli arkadaşın motorunu soracaktım)) Tanıyan var mı diye
![]()
Ben bir öneri getireyim o zaman, burada bulunsun.
Boş vakti olan VFR sahipleri, tanışmak, muhabbet etmek, viraj yapmak, almak-satmak isteyenler, Şile-Ağva gezisi yapalım. Ne dersiniz?
Go-pro videolar benden.Buluşma yeri ve zamanı keyfimize göre değiştirilebilir.
26 nisan Cumartesi saat 13:00 istanbul Çekmeköy Madenler Shell benzin istasyonu.
Maps: https://www.google.com/maps/search/shell/@41.0134643,29.1911934,203m/data=!3m1!1e3
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-custom-care-3-cantali-kazasiz-vfr-800-161137964/detay
Pazar günü de buluşuruz (zaman/mekan?), yeter ki hava güzel olsun![]()
Öncelikle selam tüm vfr kullanıcıları daha öncedende bir kaç mesaj atmıştım,
ve 1 hafta içinde tüm yazılanları okudum topicdeki,
sizden bir ricam olacak,
ilandaki motoru tanıyan eden geçmişini bilen varmıdır acaba?
sahibi ile görüştüm anlayabildiğim kadarıyla çok temiz dürüst birine benziyor ve benim araştırmalarımda da öyle çıkmakta,
birde siz kullanıcıların farkedebileceği şeyler varmıdır nedir ne değildir yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim,
zira haftaya istanbula gidip kısmetse alma niyetine gireceğim motora.
Şimdiden teşekkür ediyorum..
Genelde öğleden sonra 2 gibi orada oluyoruz, Riva Vira Beach Club isimli, kumsalın sonundaki mekanda oturuyoruz...