honda ve kuba motor

arkadaşlar biraz acil derin bilgilere ihtiyaç var sorun şu honda hero 100cd motor vardı bende bazı sorunları çogaldı 96 model neyse yeni çıplak motor aldım komple kuba motor 100 lük çıkardığım yere aynen denk geldi taktım yalnız bunun ateşleme kabloları değişik bunu nasıl takabilirim sadece motor çalışsa yetr vites göstergesine bile gerk yok ateşleme bobininden bir eksik kablo çıkıyor elektro mıknaatısın yanında duran küçük siyah ortası yuvarlak parlak herodakinde çift kaplo çıkıyordu bu kubada tekçıkmış bi ayağı direk şasede tekgelen kaplosunu denedim iki giden kaploya tek tek hiç ateşleme çıkmıyor heronun byni duruyormotorda uymlumu acaba şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
arkadaşlar anlayan yok mu acaba biyardım

arkadaşlar anlayan yok mu acaba bi yardım lütfen hiç cevap yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biraz acil derin bilgilere ihtiyaç var sorun şu honda hero 100cd motor vardı bende bazı sorunları çogaldı 96 model neyse yeni çıplak motor aldım komple kuba motor 100 lük çıkardığım yere aynen denk geldi taktım yalnız bunun ateşleme kabloları değişik bunu nasıl takabilirim sadece motor çalışsa yetr vites göstergesine bile gerk yok ateşleme bobininden bir eksik kablo çıkıyor elektro mıknaatısın yanında duran küçük siyah ortası yuvarlak parlak herodakinde çift kaplo çıkıyordu bu kubada tekçıkmış bi ayağı direk şasede tekgelen kaplosunu denedim iki giden kaploya tek tek hiç ateşleme çıkmıyor heronun byni duruyormotorda uymlumu acaba şimdiden teşekkürler

heronun beyniyle değil,kubanın beyniyle çalıştırıbilirsin okuyucu ile beyin birbiriyle uyumlu olmak zorunda.
Üç tane civata sıkmakla motor değiştirilmez,tesisatın da taktığın motorla uyumlu olması lazım.Statörden okuyucudan gelen kabloları,kontaktan gelen kabloları Kubanın beynine adapte etmek zorundasın.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şimdi sen vibrasyonu gör :)

Arkadaşlar vallaha nasıl birşey oldu merak ettim.Ben de honda mini bike (chaly) alıp üzerne 0 km blok şanzuman,karbüratör takmayı planlıyordum.Zor birşeye benziyor.:)

arkadaşlar sağolun yinede baktım olmucak kuba servisine gittim xy100-e yeni kablo tesisatı beyin bobin kontak marş falan yazdırdım yarın gelecek teşekkürler buarada satayoma arkadaşım zaten honda kendi bloğuda titreşimli idi

arka dişli ayarı

merhba arkadaşlar daha önce yazmış olduğum gibi honda hero şase üzerinde
kuba motor 100 cc kullanıyorum geçenlerde kuba servisi bana dişlin gitmiş yenisini 38 diş al orjinalları böyle dedi seninki 41 diş dedi hem benzin az yer hemde hızlı gider dedi bende zaten yeni zincir vardı önceden 38 diş arkaya aldık sonra takmaya kalktım baktım ki benim arka dişli 44 diş şaştım kaldım sonra genede taktım bi dolaştım fakat eski hızına ulaşamıyor eskisi kadar bağırmıyor henüz yokuşa çıkmadım fakat şimdiden düşündüm biraz büyüteyim diye 41 yada 42 diş olsun diye düşünüyom nasıl olur sizce arkadaşlar teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar