Honda V4 Konsept Evo?

Oliepeil sitesi Honda V4 Konseptin alacağı yeni şekili öngören bir fotoğraf yayınladı. Evo olarak adlandırılan bu model Intermot ‘ta yayınlanan V4 konseptin yol versiyonuna çevrilmiş hali.

Ancak haberleri her ne kadar MCN ‘yi refere etsede Oliepeil ve MCN ‘nin yayınladığı fotoğraflar farklıydı. Fotoğraflardan biri ya da her ikiside sahte olabilir ancak MCN son sayısında Honda ‘nın 3 yıl içerisinde bu tarz bir modeli yollara çıkaracağını yazdığını göz önüne alarak Eicma 2008 Milan motosiklet fuarına kadar beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.

Kaynak:Moto Aktüel

honda işi biliyor konsept de olsa oldukça şık ve gerçekçi ,,,diğer markaların bilimkurgu filmlerinden fırlamış konseptleriyle uzaktan yakından alakası yok

ELİNT,,,,bu arada motor dergisi almamıza gerek bırakmıyorsun ,,,sıradışı haberlerini zevkle takip ediyorum ,,güzel paylaşımların için teşekkürler...nonstop devam....

Honda Ducati Desmo yolunda gordugum kadari ile. V4 motorun race versiyonundaki yaraticisi Ducati dir.

ELİNT,,,,bu arada motor dergisi almamıza gerek bırakmıyorsun ,,,sıradışı haberlerini zevkle takip ediyorum ,,güzel paylaşımların için teşekkürler...nonstop devam....

Benden çok motoaktüel'e teşekkür etmek lazım. Bu ilginç haberlerin bir çoğunu ordan alıyorum. Benim bulduklarım çoğunlukla Motogp ve SBK haberleri oluyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Saksı gibi olmuş bunun üstüne Çiçek yakışır.
img.gif

Benden çok motoaktüel'e teşekkür etmek lazım. Bu ilginç haberlerin bir çoğunu ordan alıyorum. Benim bulduklarım çoğunlukla Motogp ve SBK haberleri oluyor.

evet bunu biliyorum sonuç olarak ortada senınde bi emeğin sözkonusu benim bahsettiğim şey ise tam olarak bu..

Bunu ben konsept ilk cıktıgında yapmayı dusunmustum...
Kendi bilgisayarımın basında olmadıgım ve bu bilgisayarda ps olmadıgından yapamadım. :pale:
Benden once davranmıslar :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel tasarım.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Daha yeni modellerde artık artçıya karşı daha bencil davranıyor tasarımcılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar