arkadaslar ozellikle bu konuyla ilgili sorularımı içtenlikle yanıtladıgınız ve bilgilerinizi paylaştıgınız için cok tesekkrederım. sagolun. . logaritmanın dediği gibi bende bi vespa tutkusu var onu suan bu butçe ile alamayacağım içn çin malından da forumdarda arastırmamdan sonra korktugum içn today'e yöneldım. ama suan todayden nefret ettim nerdeyse

ama kesnlıkle haklısınız sanırm ben ole sağdan sağdan today'imle giderim o yolu diyodum ama

istanbulda araç kullananların çogunun motorlara hiç saygısı yok.. sanırm tipine bayıldıım mondial zn alıcam.. ondan da cok korkuyorum . yok yağ yakıyo diyolar yok saglam değil. 0 alsan bile herseyini değştrmek zorundasn , bir saat ful durmadan yol alsan kontağı kapadıktan sonra calısmaz fln deniyo. o kadar sogudum ki . bunları duymasaydım suan bi mondial zn almstım ama gercekten cok kararsızım. kesnlıkle arkadasın solediği gibi agility kalitesiyle knforuyla tartısılmıcak bi motor ancak tp olarak istemiyorum ama bu gidişle kymco agility alıcam. zatn bilgisayarımda agility today ve zn nin fotografları var. bakıp bakıp hayal kuruyorum =) fazla motordan da anlamıyorum 0 almak zorunda değilm elbette ancak 2. el alırsam elımde patlar korkusu var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:42 ----------
ya cok soru sordum ama sym motor hakkında ne solersniz ? 100 cc ve today tarzında ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 ----------
http://www.motoran.com.tr/default.asp?L=TR&mid=153&cat_id=1&urun_id=26
mesela bu linkteki motor 80cc olarak geçiyo. bu motoran izmir merkezli ? Turkiye demi üretiliyo bu motorlar yoksa bu da mı çinli? sansımı zorluyorum ama bu alet için ne solersniz ? kullananınız var mı ?