Honda Honda Today Hakkında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşımın todayı ile 65km/h hız yaptık nasılmı todaylarda hız kesici var bir ustada bu hız kesiciyi iptal ettirdik şimdi motor daha guzel oldu.Birde todayda hoşuma giden bir yanı daha var motorun aynalarını çıkar bagaja at motoru istediğin yere gotur.Arkadaşlar bir arkadaşım 1000 YTL civarı honda today arıyor acaba nerde bulabiliriz bildiiğiniz bir yer varmı?

Son düzenleme:
arkadaşımın todayı ile 65km/h hız yaptık nasılmı todaylarda hız kesici var bir ustada bu hız kesiciyi iptal ettirdik şimdi motor daha guzel oldu.Birde todayda hoşuma giden bir yanı daha var motorun aynalarını çıkar bagaja at motoru istediğin yere gotur.Arkadaşlar bir arkadaşım 1000 YTL civarı honda today arıyor acaba nerde bulabiliriz bildiiğiniz bir yer varmı?

birader bu hız kesiciyi serwisinde mi iptal ettirdiniz yoksa sanayide mi:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bile düşünüyorum aslında bu motoru... O kadar sempatik.....

Çok acil tamirci arıyorum (Honda Today için)

Arkadaşlar, bilgisi olan lütfen yazsın, Yetkili Servise gitmek istemiyorum, İstanbul Avrupa yakasında Honda Today yapan tamirci usta var mı ?

Hız kesiciyi iptal ettirip daha önce çıkamadığınız hızlarda uzun süre gidiyorsanız büyük olasılıkla motorunuza zarar veriyorsunuzdur. Hız kesici konulmuşsa bir sebebi vardır ki bu da muhtemelen, devir saati olmayan motorun çok yüksek devirlere çıkmasını önlemek içindir.

arkadaşlar selamlar sizlere bir sorum olacakdı bu honda today için ben beyaz far takmak istiyorum takılırmı olurmu ? olursada nasıl olur nerede vardır çünkü farlarım yandıda şimdiden teşekkürler

bende var cok seviyorum ve süper motor... 50 cc de üstüne tanımam... cok arastırdım alırken ve umduğumdan cok daha güzel bir motor cıktı kızlar hele cok seviyor :)

2 kişi cok rahat cekiyor... 60 her zaman vurabiliyorsun ... az yakıyor güzel bir motor ;)

yok mu todayci yaw :salut:

Son düzenleme:
Benim sıpa kış uykusunda şimdi abisi. Diğer Today'lerde öyledir. O yüzden forum da uykuda sanırım :)

today kullanicilari; yakit tuketiminiz nedir, ben rodajdan beri bir depoyla (ortalama 4.5 lt benzinle) 170 km civarinda gidiyorum, rodajdan sonra menzil biraz daha uzar diye dusundum ama degisen birsey olmadi... yani ortalama 2.6 litre yakiyorum 100 km'de, seyir esnasinda 45-50 gidiyorum genelde...

todaylarda hız kesıcısı vardır gercekten ama yol bıtmıyor be todayla..abım todayın arkasına bınerkn cekırdek kola alıyorum canım sıkılıyo yoksa dıyor..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar