Honda Honda Today Hakkında

selam arkadaşlar ben bir honda today tutkunuyum hatta kırmızısını almayı düşünüyorum.honda markasına laf atan arkadaşlara sesleniyorum.önce kendi çin malı motorlarına baksınlar .her tarafından ses geliyo ama japon malı öylemi.?değil bence honda we yamaha en kralı. honda today hakkında sohbet etmek isteyen arkadaşlara msn mi weriyim . [email protected] beklerim .honda today hakkında sohbet edelim

en sonun da yakıtını ölçtüm todayımın 3 ytl lik benzin ile PO 97 oktan 43 km yol gittiiyi bir performan sanırım tabiki hiç 30 km altına düşmedik...:mrgreen:

today 50 ile eskisehir-adana

arkadaslar ben bumesaji yazdiktan 4 gun sonra todayla iki kisi eskisehirden antalyaya orda biraz takilip adana ya gececem kararliyim.

Bir yakıt ölçümü de bende. Benim sıpanın toplam km si 647, kullanım biçimi 30-50 km hızla, şehir içinde sıklıkla dur kalklı yokuşlu yollarda. Veeeee ... hesabıma göre arkadaşlar, 100 km de 2,7 lt yakıt tüketimi var. Bu oranın düşeceğini bekliyorum ama, dedikleri gibi rodaj 1000 km ise, rodaj sonrası düşmesi gerekir. Gerçi ben bana verilen kitapçıkta hala rodajın 1000 km olduğuna dair bir ibare bulamadıysam ve aksine kitapçıkta "500 km içinde şundan şundan kaçının" şeklinde bir nevi rodaj ölçüsü konmuş olsa da .... Hepinizin yolu açık olsun ...

arkadaşlar inşallah bende alcam ama babamı ikna edebilirsem:salut:
todaylerin hastasıyım:rendeer:
yahuuuuuu:queen:

Arkadaşlar benim Today in ön grenajında az biraz çizike falan yol açtım, düştüm de ayıptır söylemesi, yedek parça (far camı falan) ve tamir masrafları konusunda bilgisi olan, deneyimi olan var mı ?

benim arkadaşımda var şehir içi kullanım için çok güzel bi motor ayrıca yokuşta çekmez muhabbetinede katılmıyorum ama tabi tek kişilik bi motor birde tekerleri küçük olan motorlar adamı daha çabuk düşürürler

arkadaşlar lütfen yardımcı olun babamdan nasıl izin ala:silent:bilirim

krdsım.ben ne yaparım bilyomusun.bunu yapıcam gibi gözüküyo.inşallah alırımda.oldu bıttı yapıcaksın.yanı.alcan motoru getircen evın önüne.
baban:eek:lum bune.
sen:aldım baba hayırlı olsun yokmu.
baban:tabı bıraz köpürcek falan.
bir hafta sölenır.andan sonra alısır.
şimdiden kolay gelsın ve hayırlı olsun.

szr

arkadaslar ben bumesaji yazdiktan 4 gun sonra todayla iki kisi eskisehirden antalyaya orda biraz takilip adana ya gececem kararliyim.

50 lik motosikletle hem de 2 kişi ve yaklaşık 1500 km yapıcaksınız;ortalama 45-50 ile gitseniz 30-40 saat 2 kişi o dar motorun üstünde mi geçecek aman yapmayın:cyclopsan
Ama bu ehliyet muhabbeti yüzünden 50 cc liklerlede bunu deneyenler çıkabilir:cherry:

kimse
yok mu
bana
yardımcı
olacak:silent::pr::salut:

babamdan nasıl izin alabilirim:silent:

yok mu bana yardımcı olacak:silent:

Son düzenleme:
arkadaslar almaya ozendırıcı seler yazmayın aılesı ızın vermeyenlerde var klavyecıx ve ben meselaa bır de crayzkatıl :salut:
bekleyeceksın aılenın motoru sewmesını veya kaleyı ıcten yavas yavas oyacaksın cozum yolu bu

Bir yakıt ölçümü de bende. Benim sıpanın toplam km si 647, kullanım biçimi 30-50 km hızla, şehir içinde sıklıkla dur kalklı yokuşlu yollarda. Veeeee ... hesabıma göre arkadaşlar, 100 km de 2,7 lt yakıt tüketimi var. Bu oranın düşeceğini bekliyorum ama, dedikleri gibi rodaj 1000 km ise, rodaj sonrası düşmesi gerekir. Gerçi ben bana verilen kitapçıkta hala rodajın 1000 km olduğuna dair bir ibare bulamadıysam ve aksine kitapçıkta "500 km içinde şundan şundan kaçının" şeklinde bir nevi rodaj ölçüsü konmuş olsa da .... Hepinizin yolu açık olsun ...

yav hakketen çok abartmışınız ya motorda sorun ya hesapta yani olmazsaa tüşşşşş diebilrmym senin sıpaya! kardeş yav :) ben 5 ytl ile son gaz 90 km yol yapıorum enaz oda

bir tane de Today alacam vallah:) fıstık gibi, fındık gibi, akide şekeri gibi şaane bişiy yaa:p Çok şirin bir motor. Kontağa bas git.
TV de bir film seyretmiştim. Yaşlı bir adam, filmin sonunda ortaya çıkıyor ya, çim biçme motoru ile 900 km yol yapıp, küs olduğu kardeşi ile barışmaya gidiyor. Today ile de bu yol yapılabilir yeterki isteyiniz:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar