Honda Honda Today Hakkında

Yakıt işini ben de anlamış değilim. Rodajın bitmesine 20-30 km kaldı. Bakalım ne olacak. yakıt tüketim verilerini girerim buraya. Bu arada rodaj için kitapçıkta 500 km diyor, farklı bilgisi olan var mı ?

Today zaten trafikte diğer motorlardan çok daha hızlı çünkü hiç durmuyorsun sonuçta :)

Yakıt işini ben de anlamış değilim. Rodajın bitmesine 20-30 km kaldı. Bakalım ne olacak. yakıt tüketim verilerini girerim buraya. Bu arada rodaj için kitapçıkta 500 km diyor, farklı bilgisi olan var mı ?

rodaj kitapçıkta 1000km diyor senin küçük bi yanlışın var.bu arada yeni todaylere fenerbahçe ve galatasaray stikerları yapıştırmışlar bayilerde!!!

arkadaslar today da kırmızı ışık yanınca (benzin ışıgı) kaç km gidiyor veya içinde ne kadar benzin oluyo...(lt)

rodaj kitapçıkta 1000km diyor senin küçük bi yanlışın var.bu arada yeni todaylere fenerbahçe ve galatasaray stikerları yapıştırmışlar bayilerde!!!

evet dostum o stikerı alınca bizde yapıştırdık fenerli olan bizimkidir görürsen koruma demirli arkasında kappa çanta var ÖLÜMÜNE FENER :cherry:

ıyı beyler ve bayanlar hepınıze hayırlı olsun. darısı benım basım demekten bıktım artıkkk...:salut:

evet dostum o stikerı alınca bizde yapıştırdık fenerli olan bizimkidir görürsen koruma demirli arkasında kappa çanta var ÖLÜMÜNE FENER :cherry:

ok.marmariste karşılaşırsak motoruna iyice bakan bil ki benimdir.ya bizim todayin rengi kırmızı onada acaba milli takım stiker''ı varmı?

ok.marmariste karşılaşırsak motoruna iyice bakan bil ki benimdir.ya bizim todayin rengi kırmızı onada acaba milli takım stiker''ı varmı?

:D tamam bak bak için açılsın. Kıvrağa bi sor istersen yada atatürk okulunun arkasındaki aksesuar satan yere bi bak bulursun herhal.

kırmızı ışık konusu

Arkadaşlar birisi bize cevap verebilir mi ? Neden sallamıyosunuz anlamıyorum yani..

tubis sallamaya gerek yok benzin ışığı yandıktan sora kırmızı speed ışıgını yakmadan yani 30 km hızı geçmeden sürerseniz 35 km garanti veriorum fakat geçerseniz 30 km hızı 20-30 arası deişio bu arada herkesle motorsiklet için bilgi alışverişinde bulunabilirim

Peki senin ki km de ne kadar yakıyor.. Biz Today i yeni aldık da, henüz rodajı tamamlamadı, eğer çok yakarsa beat almayı düşünüyor erkek arkadaşım.. (knkn07) Çünkü normalde bir tane de Falconumuz var.. Alma amacımız az yakan bi motosiklet... Böyle giderse de değiştirecek...

Peki senin ki km de ne kadar yakıyor.. Biz Today i yeni aldık da, henüz rodajı tamamlamadı, eğer çok yakarsa beat almayı düşünüyor erkek arkadaşım.. (knkn07) Çünkü normalde bir tane de Falconumuz var.. Alma amacımız az yakan bi motosiklet... Böyle giderse de değiştirecek...

ya işte o kırmızı ışıkta sorun eger 30 u geçmezseniz km de 40-50 bin arası fakat geçeriz biz biskletler geçince zorumuza gidio dereseniz :D (benim gibi) ozaman 70 bini buluo

ya benm tek sorunum ön lastiklerin körüklerinim bulamamam bir diğeri modifiye olarak ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim arkdaşlar..

Son düzenleme:
ya işte o kırmızı ışıkta sorun eger 30 u geçmezseniz km de 40-50 bin arası fakat geçeriz biz biskletler geçince zorumuza gidio dereseniz :D (benim gibi) ozaman 70 bini buluo

ya benm tek sorunum ön lastiklerin körüklerinim bulamamam bir diğeri modifiye olarak ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim arkdaşlar..

hmmm benimkide öyle çok yakıyor tubişin dediği gibi demekki 30 u geçmicen az yakması için hmmm deniyelim bakalım. saolasın bilgilendirdiğin için

honda todaY LE SAĞLAM MOTOR AMA ÇOK YAVAŞ YAW BEN ONLA KEBAB ÇIDA SİPARİŞ BIRAKIYODUK İNANIN SAĞLAM AMA ÇOK YAVAŞ TAVSİYE ETMEM ÇOCUK MOTORU GİT ACTİVE AL DAHA İYİ

valla today e modiye olarak bi sren takanı gördüm burada o da çoook güzel olmus çaldımı sireni millet yoldan kaçıyo...

honda todaY LE SAĞLAM MOTOR AMA ÇOK YAVAŞ YAW BEN ONLA KEBAB ÇIDA SİPARİŞ BIRAKIYODUK İNANIN SAĞLAM AMA ÇOK YAVAŞ TAVSİYE ETMEM ÇOCUK MOTORU GİT ACTİVE AL DAHA İYİ

bence hiç yavaş değil kendi cc oranla çünkü 55kmhz yapıyor 2 kişi ile ve sadece düz yolda hafif meyimlide değil.today'i alan zaten hız için almaz pratik ve ekonomik diye alır

Oncelikle sunu soyleyim honda hayat kesinlikle onda.ben today ile kusadasindan izmire gittim ve yetmezmis gibi tekrar da dondum bu yolu otobanda yaptim ve hic gaz kesmeden red line da 100 km gidis 100 km donuste mesafe katettim.simdi sorarim size hangi aracin motoru 100 km red line da gitmeye dayanir.yolda hic bi sorun yasamadim ve cok eglendim.fotolari gormek isterseniz forumda gezi yazilarinda kusadasindan izmire todayle basligi altinda bulabilirsiniz.uzun zaman oldugu icin biraz geri sayfalarda.Tekrar soyluyorum alcaksan honda al uc bes az verip cin mali aliyim deme bi arkadasimin giderken gidonu elinde kaldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar