- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
"Yani gerçekliği tartışılır bir dizi görsel" cümlesinden motorun gerçek olmadığı düşüncesine sahip olduğumu nasıl anladın.
Bana google translate kullanma tavsiyesi verinceye kadar Türkçe seviyeni geliştir bence.
Alıntı yaptığın İngilizce cümlelerin neresinde paylaşılan görsellerin gerçek olduğu yazıyor ? Görsellerin gerçek olmama ihtimalini destekleyen teorime karşı bir bilgi varmı elinde. Dediğim gibi, süperşarj ünitesi hava filtresi kutusundan önce mi olur sonra mı ?
Motosiklet, otomobil, uçak, robot, tekne motoru, bahçe ekipmanları üretebilen bir firmayı küçümseyecek yada bir başkasının küçümsediğini düşünecek seviyede değilim şükür.
Yahu arkadaşım iyi misin?
"Yani gerçekliği tartışılır bir dizi görsel" cümlesinden motorun gerçek olmadığı düşüncesine sahip olduğumu nasıl anladın."
Şunu yazıp, bana Türkçe dersi vermeye mi kalkıyorsun? Hiç uzatmayayım, gerek yok bu polemiğe...
Hala diyorsun ki "Görsellerin gerçek olmama ihtimalini destekleyen teorime karşı bir bilgi varmı elinde." Gerçekten inanılmazsın. EICMA'daki Honda standlarının numaralarına kadar veriyorum ama ya okumuyorsun, yada demagoji peşindesin.
Enteresan insanlarsınız vesselam...