Honda Spacy & Yamaha Delight

2. el spacy var, 5000 km de, 4000 tl ye, daha önce hiç motor kullanmadığımı göz önünde bulundurursak fena seçim değil gibi, biraz tecrube kazandıktan sonra sıfır alsam daha iyi olur diye düşünüyorum.

D'elight kullaniyorum. Oneririm. Denemesi icin kime verdiysen cok begendi ve almak istedi. Dengesi ve cekisi cok iyi. Tipi de cabasi.

pcx alabiliyorsan pcx al derim. ikisiylede uğraşma. uzun süre değiştirmezsin.

DKN

belirttiğin modeller arasında yamahanın 2.eli daha kuvvetli. onun dışında her konuda delight alır..

İki motoruda gerçekte ne gördüm ne de sürdüm ancak bana Yamaha daha iyi gibi geldi. İkisininde sıfırı enjeksiyonlu, Honda 108 cc Yamaha 114 cc teknik olarak birbirine yakın motorlar ama Yamaha'nın kasası bana biraz daha hoş geldi. Vespanın biraz daha modernleşmiş hali gibi. :cat:

son kararım yamaha pazartesi alıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

biraz deneyim kazandıktan sonra pcx e geçmeyi düşünüyorum.

son kararım yamaha pazartesi alıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

biraz deneyim kazandıktan sonra pcx e geçmeyi düşünüyorum.
Tercih senindir ama bu motorlar hem fazla yakar (enjeksiyonlu olsa bile) hemde 2.el pazarı ölü.İlla sıfır alcan die bi kaide yok , çok uygun fiyata 2.el pcx alabilirsin.Ben aldım 16 binde hem çok rahat vede çok yakışıklı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar