- Katılım
- 2 Haz 2007
- Mesajlar
- 5,075
kasa hep aynı hep aynı hep aynı
Aynen abi, Honda'nın mesela fıstık gibi Elite 110 modeli var onu getirmiyolar bu tipi kayık 80'lerden kalma Spacy'leri getiriyolar.kasa hep aynı hep aynı hep aynı
bizim motora çakmak girişi yapabilir miyiz arkadaşlar? ege akdeniz turuna çıkmayı düşünüyorum da navigasyonun şarj olması lazım.
.Benim Alfaya 2012 Model 5000 KM Beyaz PCX Başa Baş Takas teklif var Kafam karıştı :sunny:
http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/telefon-aksesuarlari/zenpower/zenpower-abtu005-10050-mah-h-zl-arj-g-bankas-g-m-try-tr-tr-tr-90ac00p0-bbt022.html
Bence hazır indirimdeyken böyle bir şey alın, daha iyi olur sanki. 5 rengi mevcut. Evde bir kere şarj edersiniz diyeceğim ama tur hakikaten uzunsa bunu bile şarj edecek yer lazım olur.
Neyse şöyle bir tavsiye vereyim; Hero Pleasure modelinde çakmaklık girişi var. Servise sorup yedek parça olarka bunu alıp bir şekilde spacy torpido içine monte edebilirsiniz diye düşünüyorum. Hem orjinal gibi olmuş olur.
hocam bu spacylerin grup isi gercekten ilginc. Normal spacyler belkide turkiyede en cok kullanilan motosiklet ama sadece 4 sayfalik grubu var mt de. Alfanin da honda bolumune basligi acildi ben yazdim baska yazan olmadiBu motorun facebook sayfası, grubu falan yok mu? İlla pcx veya fiddle'mı alacağınz yani grup bulabilmek içinŞaka bir yana hakikaten sadece bu motora özel (spacy, spacy alpha farketmez) grup var mı? Bu motoru sadece ulaşım, gezme amaçlı kullananlar vs. Şu anda kullandığım vitesliyi satıp tekrar skutere geçmek istiyorum ve ayak uzatma rahatlığından dolayı 2.el pcx yerine sıfır spacy alpha tercih etmeyi düşünüyorum.
hocam bu spacylerin grup isi gercekten ilginc. Normal spacyler belkide turkiyede en cok kullanilan motosiklet ama sadece 4 sayfalik grubu var mt de. Alfanin da honda bolumune basligi acildi ben yazdim baska yazan olmadibu kadar cok satip kullanicilarin nete yazmamasi ilginc. Her alan da kurye degildir diye dusunuyorum.