Honda Spacy 110 / Kymco Super 8 125

Honda Spacy 110 / Kymco Super 8 125

• Kullanılan toplam oy
    18

Şehir içi / Şehir dışı yollarda kullanmak için ,
Diğer scooterlarla yarış yapmak için ( Arkadaş grubum )
Hızlı gitmesi için ,
Virajlar da vs. dönüşlerinin seri gitmesi için ,
Uzun yıllar kullanmak için ,
Hangi motoru seçmeliyim ?

Kymco super 8 125 daha iyidir dostum şekil bakımından da hızdan da daha iyidir.Kymco'nun Honda'dan motor konusunda bir eksiğinin olduğunu düşünmüyorum.

Scooterla yarış yapılmaz viraja girilmez, bunları yapmak istiyosan 150'lik vitesli bir çinli motor al. İlla scooter olsun diyosan super 8 daha iyi tabi, hem pizzacı motoru değil hem tekerleri daha büyük, hızlı gitmek için viraja girmek için daha iyi büyük teker.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
"çinli scooterla" demek istedin sanırım :)

scooter en kıvrak motordur herşey yapılır. ayıp oluyor :santa:

bir italyan scooter a binmediysen böyle düşünmen normal. :p

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bende Kymco Super 8 almayı hedefliyorum.Çok araştırdım gerçekten motor ile ilgili kötü yorumlar okumadım.Hep olumlu şeyler.Ama spacy'de olumsuz yorum bolcana.Zaten yolda giderken hep sucuları kebapçıları ve diğer paket servis çalışanlarını görüyorsunuz ve büyük çoğunluğunun altında spacy var.Ama hiç birinde kymco yok.Herkeste olan motor sevilmez.Sevilse bile bunu gezme amaçlı değil sucular kebapçılar paket servisçiler kullanıyor her yerde var kimsenin ilgisini çekmez.Tipi deseniz berbat.Ama kaliteli ona laf yok.Kymco super 8'e baktığınızda çok görülen bir motor değil.İlgi çeker.Dış görünüşü mükemmel.Motor gücü ve teknik özellikleri bakımından daha güçlü.Tekerlekleri daha büyük.Kymco super 8'i almam için birçok olumlu neden var ama hiç olumsuz neden yok.Fiyat olarak bile 200-300 TL ucuz.Sanırım kesin kararımı verdim ama bu konu hakkında olumlu veya olumsuz yorum atmak isteyen olursa atsın kişilerin görüşleri bile bana yardımcı olacaktır.

Oylarınız için teşekkürler.
Fakat her oylayan yorum yapsa nedenini yazsa daha açıklacıyı olur.

Madem sekil istiyosun agilty 125 al teker yaparsin. Scooter la sekil yapmak isteyenleri anlamiyorum. Hem sekilde nedir? 2 daha koy honda r125 al madem sekil istiyosun

Şekil yapmak istiyorum demedim.Sen yazdıklarımı iyice oku düzgün anla sanırım anlamamışsın.
Hond spacy'nin şekli çoğu kişi tarafından tepki konusu oldu.Ön tarafı armut gibi çok tipsiz motorlar diye...
Gerçektende çok tipsiz motorlar.Motorun tipine hiçbir zaman bakılmaz önemli olan kalitesi olsa bile ben birazda şekle önem veririm.
Tipi kötü bir motora bineceğime tipi güzel bir motora binmeyi tercih ederim.Sadece 2 model arasından birini alacağım dedim agilility ile işim yok.

Birde Honda spacy 70Kmden sonra basmıyor diyorlar.Gerçek mi doğru mu bilmiyorum.
Kymco super 8 bir arkadaşımda var 120Km'ye çıktığına şahit oldum.
Sürekli uzun yol yapacağım için birazda hızlı gitmesine önem veriyorum. ( Sadece bu 2 motor arasından )

kymco super 8 çok daha iyi alternatiftir. lastik ebadı daha büyük bu her yönden avantaj. kymcoda parça sıkıntısıda yok. hondanın küçük cc motosikletlerde alınabilecek tek modeli bana göre pcx. onun haricindekileri salla gitsin.

kymco super 8 çok daha iyi alternatiftir. lastik ebadı daha büyük bu her yönden avantaj. kymcoda parça sıkıntısıda yok. hondanın küçük cc motosikletlerde alınabilecek tek modeli bana göre pcx. onun haricindekileri salla gitsin.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar