asendogan Katılım 1 Eyl 2005 Mesajlar 18 7 Nis 2006 Konu Yazar #1 sılwerwıng hakkında bılgısı olan veya kullanan var mı?almayı dusunuyorum da 400 lugunu ne dersınız?tşk.
sılwerwıng hakkında bılgısı olan veya kullanan var mı?almayı dusunuyorum da 400 lugunu ne dersınız?tşk.
Manjandreza Katılım 1 Nis 2006 Mesajlar 54 7 Nis 2006 #2 şuan için bence en ii seçenek gibi görünüo çift silindir olması bir avantaj 39hp we honda servisinin iyi olması şuan için en ii scooter gibi gözüküo
şuan için bence en ii seçenek gibi görünüo çift silindir olması bir avantaj 39hp we honda servisinin iyi olması şuan için en ii scooter gibi gözüküo
Sin Katılım 5 Mar 2006 Mesajlar 87 8 Nis 2006 #3 Manjandreza' Alıntı: şuan için bence en ii seçenek gibi görünüo çift silindir olması bir avantaj 39hp we honda servisinin iyi olması şuan için en ii scooter gibi gözüküo Genişletmek için tıkla ... Sana katiliyorum.. diger markalarin (Piaggio,Aprilia) 500cc liklerindeki performans'i Honda 400cc ile yakalamis.. Dogrusu Honda iyi motor yapiyor! En basarili 400cc motosiklet(scooter).
Manjandreza' Alıntı: şuan için bence en ii seçenek gibi görünüo çift silindir olması bir avantaj 39hp we honda servisinin iyi olması şuan için en ii scooter gibi gözüküo Genişletmek için tıkla ... Sana katiliyorum.. diger markalarin (Piaggio,Aprilia) 500cc liklerindeki performans'i Honda 400cc ile yakalamis.. Dogrusu Honda iyi motor yapiyor! En basarili 400cc motosiklet(scooter).
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 9 Nis 2006 #4 almak isteyenlere taşınmıştır...