genç mi beni görsen amca filan dersin belkide :queen:
Vay 25 lik amca :queen::queen::queen: Çantayı al derim kullandığın zaman ne dediğimi anlıcaksın kaskını montunu dizliğini eldivenlerini ne varsa at içine bavul gibi yaw:queen::queen::queenaranı biriktir 46 litre al derim sana,dinle sen beni
![]()
SW600 ve Atlantic500? 52hp ve 39hp? 50.3NM ve 37NM? 230kg ve 205 kg?:silent:
Bence karşılaştırırken biraz matamatik hesabı yapmakmı gerekir? Hemde çok iddialı yazılar yazarken!![]()
hocam maksatımız muhabbet etmek forumu neşelendirmekti. bu muhabbette cidiyet yoktu sonuçta![]()
Vayy kardeşim hoşgeldin nerelerdesin sen yawSol şeritte ne işin var senin yaw sanki motorun çok hızlıda geçsen sağ şeride bakem
![]()
:queen::queen: çalışıyorum kardeşim ya..fazla bilgisayar başında oturamıyorum... motorla ilk defa bugün boşbom düz bi yolda biraz basayım dedim bi anda 180:mrgreen: e çıktı yuh dedim ya bu kadarı yeter diyorum hatta çok fazla diyorum.. abi 120 de ben sana yol veririm :queen:
hocam maksatımız muhabbet etmek forumu neşelendirmekti. bu muhabbette cidiyet yoktu sonuçta![]()
Kusura bakmayın hocam,muhabbete turp suyu sıkmış olduk.:cherry:.Arada insanın elinden kaçıveriyor:wiinkk:.
Eeee anladın tabi beni geçemiyeceğini demi :queen: Şaka bi yana aman deyim deli gider 600 cc sen genede dikkatli ol tedbiri elden bırakma bu keratalar ne tuhaf ya gazı açtınmı sanki noslar devreye giriyor :queen::queen::queen: Bilmeyenler bana ne diyor biliyormusun scooter be 500 cc olsa ne yazar diyorlar yola bir çıkıyoruz ben varıyorum onlar daha yoklar sonra bana kestirmeden mi geldin diyorlar evet diyorum otobanda kestirmeden geldim :queen::queen::queen:
merhaba, yaklaşık 2 hafta önce 2006 model SW 400 aldım. Dün de samsun dan sinop a uzun yol yaptım hem gezmek hem motoru denemek için.
Öncelikle ivmelenmesi çok iyi, gücü avucunuzda hissedebiliyorsunuz.
Kalkışta sürtme sesi gibi bir ses geliyor(bakımda ustaya göstereceğim)
Rüzgarlı havada oturuş pozisyonunuz dik olmazsa oldukça etkileniyorsunuz.
Ben 130 a kadar çıktım ve gazı bıraktım sürat konusunda oldukça cömert.
ve kesinlikle uzun yolu seviyor.
SW topiğini canlı tutalım arkadaşlar.