- Konu Yazar
Merhabalar Honda silver wing 600 CC 2002 model motorsiklet aldım ancak aşırı bir yakıt tüketimi mevcut ve bikac eksiği var bu motorsikletten daha önce kullanan var mıdır ve birkaç sorum olacak 
Yeni aldığım için şuanda bir sıkıntım yok ancak nelere dikkat etmeliyim onu bilmiyorum açıkçası biraz akıl danışmak desek daha mantıklı olur mesela yan çanta bunlarda olur mu çok engeller mi birde geçen biri gaz taktir dedi garip geldi motora gaz takılıyor mu :/
Yeni aldığım için şuanda bir sıkıntım yok ancak nelere dikkat etmeliyim onu bilmiyorum açıkçası biraz akıl danışmak desek daha mantıklı olur mesela yan çanta bunlarda olur mu çok engeller mi birde geçen biri gaz taktir dedi garip geldi motora gaz takılıyor mu :/
Yan çanta her motora yapılır motora uygun kalıp çıkarılır yapılır. Yeter ki anlayan iyi usta olsun. Denge olarak sorun yaşamazsınız. Son hızınız 10 km düşer sadece hepsi bu bende öyle oldu en azından.Yeni aldığım için şuanda bir sıkıntım yok ancak nelere dikkat etmeliyim onu bilmiyorum açıkçası biraz akıl danışmak desek daha mantıklı olur mesela yan çanta bunlarda olur mu çok engeller mi birde geçen biri gaz taktir dedi garip geldi motora gaz takılıyor mu :/
abs nin havasın ıalmak istiyorsan absyi aktive etmen lazım tehlikesiz bir yerde arka frene asılık absyi devreye sok bütün havayı atar sistem.ABS modülünü servis hava alma modu diye bir moda alıp kendi içindeki havayı atma durumu var imiş. Tabiki bilen yok...
Araştırmaya devam daha önce deneyen arkadaş oldu mu?