Honda Shadow ya da alternatifi?

Selamlar beyler. Ben motosikletlerden cok anlamiyorum ne yazik ki ama su siralar oldukca kafayi takmis durumdayim. 15.000 YTL civarinda bir motor almayi dusunuyorum. Hiz yapmayi cok sevmiyorum, oturakli ve agir gorunumlu modeller daha cok hosuma gidiyor. Soyle bir arastirdim ve Honda Shadow modeline rastladim. Bana oldukca estetik gorundu ama dedigim gibi teknik anlamda sifirim ve bu motorun iyi bir motor olup olmadigini soyleyebilecek bilgiye sahip degilim. O yuzden sizden ricam bu motor ile ilgili beni aydinlatirsaniz ve bana baska alternatif modeller sunabilirseniz memnun olurum.. Yanit veren herkese tesekkurler...

PS:Bu motoru almam durumunda eger satmak istersem sikinti yasar miyim?

arkadasım honda dan sasma kafan agrımasın . birde yamaha . gerisi tras . japon daha var ama yedek parca servıs sıkıntısı var

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 gun önce yamaha dragstar aldım,bundan önce motora binmiyomusum diyebilirim,ama emin ol biraz daha imkanım olsa alacagım tek makina shadowdur,tam bir slallom makinası pişman olmaz imkansız.ve dogru bi söz honda ve yamaha da parça sıkıntısı çekmezsin

Eğer ciddi alıcıysan yakın iş arkadaşımın satmayı düşündüğü bir Suzuki m800 intruder motosikleti var. 2007 model 2300 km.'de gayet temiz...

eğer ilgilenip motora bakmak istersen özel mesajla görüşelim...

Fotodakinin aynısı;
vz800m800.jpg

Eğer ciddi alıcıysan yakın iş arkadaşımın satmayı düşündüğü bir Suzuki m800 intruder motosikleti var. 2007 model 2300 km.'de gayet temiz...

eğer ilgilenip motora bakmak istersen özel mesajla görüşelim...

Fotodakinin aynısı;
vz800m800.jpg

Evet aliciyim ama dedigim gibi su anda sadece arastiriyorum. Once A2 ehliyetini almam ve motor surmeyi ogrenmem lazim. Benim motoru almam Nisan ayindan once olmaz. Teklifin icin yine de tesekkur ederim, belli olmaz belki Nisan'da yine konusuruz ;)

Peki beyler su alternatifler icin ne diyorsunuz?

Kawasaki Vulcan 900 Classic
Suzuki VL 800 Intruder
Yamaha XVS 1110A

Degerlendirmelerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
kardeşim sıfır gibi tertemiz çil çil parlayan yamaha dragstar 650 sport var düşünürsen 05372667096

kawasaki 11.000 euro, vl800 16.450 YTL, Dragstar fazla cc. Bende suzuki VL800 en iyi olanı. Ben 1 haftaya kadar VL800 alıyorum. Çok rahat bir motor seni tatmin eder arkadaşım.

Yamaha Dragster, Honda Shadow, Suzuki Intruder serilerinin hepsi de güzel motorlar. Değişik motor hacımlarına sahip modelleri var, hepsi de gözalıcıdır. Ama ben olsam Intruder M800 alırdım. Çok sağlamdır, uzun yolu çok sever, parçası kolay bulunur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar