Honda Shadow VT800 C

merhabalar
1990 shadow vt800c sahıbıyım.bujılerını ırıdyum bujı ıle değiştırsem sıkıntı yasarmıyım?

Ender bulunan bir motosiklet diye biliyorum, yeni satın aldınız sanırım. Bu modeli tercih etmenizin nedeni nedir acaba?

Buji konusuna gelince; eğer değiştirecekseniz, iridyum buji ile falan uğraşmayın. Normal Ngk bujilerden alın takın.

Onun yerine motosiklete sağlam bir bakım yaptırın derim.

Saygılarımla.

Ben de bir shadow'cu olarak iştirak edeyim bari :bounce:
İridyum buji bir sıkıntı çıkarmaz. Ama yine de gereksiz. vader'in dediği gibi normal NGK yeterli.
Bakım konusuna gelince, 90 model bir shadow'a bakımsız bineceğinizi düşünmüyorum :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Baktım şimdi şöyle bir foruma.
Kim taktıysa sorun yaşamış.
İyisi mi orijinalden vazgeçme.

Bunun sebebi ne olabilir sorusunun bin tane cevabı olabilir.
Fakat benim tahminim shadow'un ateşleme tertibatının iridyum buji için gerekli standardı karşılamaması olabilir.

Tesekkurler
Evet bu modelden TÜRKIYE ye 5 adet gırmıs.1 tanesı hurda. Bu 4000 mil de.bakımları yapılmış.tamamen orjinal
Bujı konusuna dıkkat edıcem.ist da iyi bir Honda servisi yada ıyı bır usta bulmalıyım sanırım.
Tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Selam
Sanırım sizde ist dasınız.servis olarak nereye götürüyorsunuz motorunuzu
Tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Motoru yeni aldım.tesadüf oldu aslında ama bu kadar haz alarak kullanacağımı bılmıyordum.
Çok memnunum aldığıma sanırım evlâtlarıma bırakırım:)))
Uygun ustayı bulmadan kımsenjn eline teslım edeceğimi sanmıyorum:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar