Honda Shadow Tank Kamerası

Dikkat, video içeriği trafikte tehlikeli ve yanlış hareketleri içermektedir. :farao:
Bu videodan etkilenerek yapacağı kazalardan herkes kendi sorumludur.
Videoda motor sürücüsü full koruma donanımlıdır.
Özendirici ve kötü örnek olan bu video ağır cruiserlarla ilgili merakını gidermek isteyenler izlemelidir.
Videoda gözüken kullanım tarzı kesinlikle tavsiye edilmemekte, kanunen yasak ve tehlikelidir.
Sitemizin Video bölümünün %95 oranında aşırı hız, kaza, tehlikeli kullanım vs içerdiği unutulmamalıdır.
Lütfen olmamış, yakışmamış vs tarzında cevaplar yazmayalım. Bunları zaten biliyorum ve bile bile yapıyorum. Gerekli uyarıyı yaptım, bu videoları izlemekten zarar görecek olan kişi daha kötü içerikli onlarca video izliyor zaten.
İMAMIN DEDİĞİNİ YAP, YAPTIĞINI YAPMA DEMİŞLER. Her zaman efendi kullanın, korumanız eksik olmasın, kaskınız kaliteli olsun vs şeklinde uyarılarımı yapıyorum. Ama kendimizi kandırmayalım, ben dahil olmak üzere sitede koruma, güvenli kullanım teknikleri vs konularını diğer insanlara aşılamaya çalışan herkes "bazen" kendiside zevk uğruna, adrenalin uğruna tehlikeli, kötü örnek kullanabiliyor. Pekçok korumasız olmaz şeklinde diğer insanlara demeç verenlerin korumasız gezdiklerini biliyorum. Çok az kişi %100 efendi kullanmak için 750cc motor alır.
Dediğim gibi, lütfen dikkatli okuyun amacım iyi anlaşılsın. Bazı haklı tepkiler geleceğini biliyorum ve peşinen kabulleniyorum.
Videoyu İzmir Bostanlıda çektim, 10 dakika uzunluğundadır.
İyi seyirler.

İzlemek için:
http://www.youtube.com/watch?v=GeOsqt6RfoU

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Foruma verir talkını göstere göstere yutar salkımı, ne diyeyim Allah islah etsin. :farao:

Herşey güzel de birincisi kamera çok aşağıda kalmış..ikincisi kamerada wind cut gibi bi seçenek olaması lazım onu açmamışsın bu seçenek rüzgar gürültüsünü azaltıyor..
paylaşım için teşekkürler kazasız günler dileğiyle

Bence güzel olmuş.bu tAnkcam video larının çoğu ss motorlarla yapılır,shadowla görmek değişiklik oldu

Herşey güzel de birincisi kamera çok aşağıda kalmış..ikincisi kamerada wind cut gibi bi seçenek olaması lazım onu açmamışsın bu seçenek rüzgar gürültüsünü azaltıyor..

Bu kamerada wind cut yok :) Elimden geleni yaptım ama cruiser motorda ve Türkiyenin yolların çok zor çekim yapmak.
Başka çekim yaparsam anti-shake özellikli gerçek bir video kamera ile harici mikrofon takıp mikrofonu cebime koyarak geniş açılı lens takılmış ve yeterli yüksekliğe alınmış bir şekilde kameranın kendisinide rüzgardan daha iyi koruyacak şekilde yapacağım. Ama çok zor yaa, bu videoları aslında motor üstünde kaliteli çekim yapabilmeyi becermek için yapıyorum desem yeridir.
Hız göstergesi çok geride, çok rüzgar alıyor sesinden başka kameranında sallanmasına sebep oluyor, yollar çok kötü (İzmire doğalgaz geldi, her taraf perişan).
Aşağıdaki fotoğraflardaki fotoğraf makinesini çelik tellerle mıknatıslı çantaya sabitledim mikrofonu süngerle kapattım önünede kask vizörü koydum. Bu sefer ancak bu kadar oldu, bunada şükür.
(Not: Gece çekimlerinde kamera montumun göğsüne bantlı)

snap0003.jpg

snap0004.jpg

Açıkçası videodan motor sesinden başka bişey anlamadım, anladığım tek şey seri olarak süratleniyo ve yanlama yapıyo.Yanlamıyıda memin abinin daha önce koyduğu videosunu izlediğimden biliyorum yani bu bu videoyu izleyen dikkat edipte anlamaz onu

bizim bostanlı caddelerinin asvaltını ağlatmışın be...paylaşım için sağol..

ya bi saatir kamera arıyom:bounce: kamerayı nereye koymuş bu adam diye
fotoğraf makinesiyle bu kadar olur hocam uğraşma, iyi bişeyler istiyorsan enazından minidv kamera ile çekmek lazım, foto makinesi ile ancak bu kadar olur :rendeer: bende yapıcam ama ne zaman bilmiyorum:pr:

saygılar

Yaptığın hareketler çok akıl karı değil ama kendin de zaten demişsin. Ancak harcadığın emeğe saygı duymak lazım. Ayrıca bu motoru merak eden ve ilgi duyanlar (ki onlardan biri de benim) için de videolar (daha önceki ve verdiğin linkteki drifting, 0 - 100km hızlanma v.s. videoları) önemli kriterler şüphesiz. Videolara devam ama trafikte yapmasan da şunları boş alanlarda denesen bizi de korkutmasan memin kardeş.

mini videonu seyrettim ;emeğine sağlık ama yaptıın uyarılar boşunamıymış
siz sakın denemeyin ....diosun..ben tehlikeli sürüşü göremedim,bu tarz sürüşü saten normalde yapmıyomuyuz ki,

bence bu motor üstünde sınırları biraz daha zorlamalısın,
hatasız,kazasız sürüşler dilerim

...ama yaptıın uyarılar boşunamıymış
siz sakın denemeyin ....diosun..ben tehlikeli sürüşü göremedim,bu tarz sürüşü saten normalde yapmıyomuyuz ki,
bence bu motor üstünde sınırları biraz daha zorlamalısın,

Uyarıları çok tepki geldiği, kötü örnek oluyorsun dendiği için yaptım.
Sınırları zorlamaya gelince 100km/h hızla viraja girerken ayaklık yere deyecek kadar yatmış pozisyonda gazı sonuna kadar açıp drift (yanlama) yapıyorum daha ne kadar zorlayacağım sınırı? Arka tekerlek ön tekerleği sollamaya çalışıyor. Kalmadı bir sınır yani.
Daha fazlası için motosikleti değiştirmem gerekir, buda çok tehlikeli. Shadow'un sınırında kalayım diye Shadow'u tercih ettim. SS alırsam onunda sınırını bulucam ama o sınır çok yüksek. Böyle iyiyim yani.
Bu arada videonun başından sonuna limitlerde gitmiyorum zaten, videonun amacı motosikleti genel olarak her yönden tanıtmak olduğundan bazı yerlerde düşük devir yüksek gaz ile egsoz vs çıkarmakta amaçlandı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o devir saatimi km saatimi onu anlamdım ama km saatiyse baya bi drift olmuş 11 yaşından beri motor süren biri için normal bir durum ama güzel olmuş motorda motor canım araba gibin

Görüntüdeki KM saati tabiki, zaten bu motorda devir göstergesi yok. 11 yaş olayını çözemedim ama? Beni kastediyorsan ben 25 yaşıma kadar hiç motosiklete binmedim bu sene aldım ilk defa. 4 ayda 10.000km (onbin) oldu.
Motorun ne kadar patinaj çektiği hız göstergesinden anlaşılıyor. Driftlerde gidon dönüşün ters tarafına bakıyor motor düz yolda yatıyor, ordan anlaşılıyor. Araba gibin motor diyosan sana Honda Goldwing derim.

açıkçası ben pek tehlikeli bişey görmedim. veya çok hasta olduğum için göremedim..:wiinkk: ama şu kamera olayını bende çok istiyorum ama en kaliteli görüntüyü nasıl alıcam onu araştırıyorum...saygılar

Trafik olan bir yerde, motora patinaj çektire çektire gitmek, arabaların yanında yakın ve hızlı geçmek, şehiriçinde 130km/h hıza çıkmak bunlar videoda var VE TEHLİKELİ olanlar bunlar.
Özellikle bi yakınım büyük kaza geçirip şu anda yoğun bakımda ölümle pençeleştiği sırada bu videoları çekerken o motoru kullanan akılsız ben olduğumu düşünüyorum. Artık çok daha efendi kullanıyorum. Yukarıdada yazdığım gibi, videonun içeriği sizin için fazla tehlikeli olmayabilir ama burası forum, gerekli uyarı yapılmalı. (Aslında video hiç koyulmamalı ama neyse artık)

Süper Moderatör (BBRR)
Evet mehmet burda bişi yokki ...benim motora kamera taksak beni burdan aforoz ederler ...kaldıki ben sürat yapmam fazla ...vites geçişlerin çok çabuk motor devrini almadan hemen deişiyosun bırak biraz devir alsın motor bide çok kesip biçmişin bi bütünlük yok...pazar gezisi gibi bişey ...

Evet mehmet burda bişi yokki ...benim motora kamera taksak beni burdan aforoz ederler ...kaldıki ben sürat yapmam fazla ...vites geçişlerin çok çabuk motor devrini almadan hemen deişiyosun bırak biraz devir alsın motor bide çok kesip biçmişin bi bütünlük yok...pazar gezisi gibi bişey ...

Ah abi sen anla bari beni. Bende biliyorum bişi olmadığını. Daha önce bi video koydum az daha hadım ediyorlardı forumda beni, walla bi dövmedikleri kaldı. Ondan yani, anlayın :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar