Bütün parçalarım vs geldi.. Sanırım bu hafta sonu hepsi takılacakAlmayı düşünen arkadaşlar varsa fiyat karşılaştırması olması amacıyla aldığım ürünlerin fiyatlarını yazıyorum. Forum kurallarını tam bilmediğim için satıcı ismi vermiyorum. Ankarada lastik ve egzosu takması için bora hondaya gideceğim diğerlerini sanırım kendim ve ozan da gelirse onunla beraber halledebilirim.
Çanta hariç bütün aksesuarlar Highway Hawk
Sis Far çift
Sis Far bağlantı
Plaka vidası (Kartal )
Hidrolik kapak
Heybe demiri
Radyatör koruyucu kapak
subap kapakları
Amblem 2 adet büyük
Double Wall egzos
Bunlar için 2200 peşin ödedim.
Bridgestone exedra max uygun ölçülerde 545 lira ödedim.
Yan çanta ise armode ar-750 165 lira ödedim.
herkeze iyi gunler diliyorum oncelikle ... servis ile alakali kucuk bir sorum olacak ilgilenen arkadaslar olursa simdiden cevapladiklari icin tesekkur ederim ... 4000 km de bir shadow almistim 2008 model suan 6500 km hic bir problem olmadi sukur , kullanmaya devam ediyorum ... 6000 bakimi icin servise gittim forumdan ve internetten takip ettigim kadari ile yag+filitre degisimi olmasi gereken diye biliyorum ... icerigini sormadim cunku moralim bozuldu arkadaslar bakilmasi gereken her yerin kontrol edilecegini soylediler ve bunun icin 200-250 tl gibi bir masraf olacagini soylediler ... motorsikletin sadece honda da servise girdigini kanitlamak icin mi veriyoruz bu parayi cok garibime gitti dogrusu , honda accord arabam var o bile bu kadar tutmuyor, eger duzgun dusunmuyorsam kusura bakmayin ama bu fiyat bana biraz fazla geldi ve bir fikir almak icin sizlerle paylasmak istedim ... fikrini paylasan arkadaslara tesekkur ederim , kazasiz surusler herkeze ...
şu linkte (umarım sayfaya girebilirsiniz) chopper motorlar için sehpa imalatı yapıldığı söylenmiş. resmi de var.
https://www.facebook.com/groups/129445443897359/
Buradaki sehpa değil resmen liftdaha pratik bir şey lazım bana.Yurt dışı sitelerinden bir tane buldum bu hafta sipariki vereceğim bakalım işe yarayacakmı.
Bir zahmet sizde link versenizde bizlerde görsek
hani belki işimize yarar.
Selam dostlar,
benim motorda bir iki gündür antifriz kokusu vardı. bugün baktım fanın üzerinde bir iki damla antfiriz gelmiş. konrtol ettim fan açıyor. soğutma sisteminde sorun yok. Kadıköy Hasanpaşa da Niyazi ustaya gösterdim. Radyatör önüne taktığımız krom ızgara yüzünden yeterli soğutma olmadığından radyatör kapağından sistem sıvı atıyor dedi. Çare olarak krom ızgarayı çıkarmamı söyledi.
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Ne yapacağız?

İstetiğin link olsun,buyur;
http://www.ebay.com/itm/1000-lb-Cap...Parts_Accessories&hash=item43b802270b&vxp=mtr
Selamlar;
Bu kadar kısa km lerde yağ değişimlerini model almayın..Tamamen kişisel bir durum.Motoru için en doğrusu olduğuna inanan kişileri bağlar..
km yapamıyorsanız yılda bir kez km ye bakılmaksızın yağ değişimi teknik nedenlerle kabul edilebilir..
ancak yol yapabiliyorsanız 3000-4000 km yerine 10.000 leri geçin..yağ
filtrelerini ise bu kısa mesafelerde hiç değiştirmeye gerek yok.
ikinci yağ değişimine bırakın..
Erken yağ değişiminde bulunursanız işlevsellik açısından doğru değildir..
APİ değerleri SL ye doğru uzamış yağlar zaten 3-4 binlerde en iyi durumuna,verimine geliyor..çıkan yağı birine verseniz 10 bin km daha yapar..
KN filtre ise yararından çok zararı bulunan ,toz geçirgenliği daha yüksek olan, ve bu yüzden daha çok hava alan ,kullanıcısınada (filtreyi değiştim çekişi arttı )dedirten filtre-süzme -temizleme-toz tutma konuları ile hiç ilgisi olmayan sportif amaçlı bir üründür..
orijinalini kullanın her zaman..
Özel servislerde dahi orijinal filtresi bir çok modelde aynı filtre olduğu için bulunabiliyor.Muadil olarak ürün numaralarını yazmıştım.. geçmiş sayfalarda olması gerek.
Fakat çıkan orijinal yağ filtresini elinize alıp çapı,dişi tutuyor diye farklı araçlar için üretilmiş olan filtreyi asla kullanmayın.
Her aracın bar basınçları farklıdır.ayrıca yağ filtreleri sadece süzme görevi yapmazlar.Herhangi bir olası tehlikeli bir durumda içerisindeki check-valfleri sayesinde yağı filtre etmeden direk sisteme by pass ederler.Bu durum ise filtrelerin bu özelliğinin çalışması için motorun yağ basınç bar değerleri ile çok ilgilidir.
İşte bunun için her araç motorunun filtreleri birbirinden farklıdır.Çünkü yağ basınçları aynı değildir.
Selamlar;Son Yorumlar sanırım benim yazdığıma itinaden yazıldı..
Bİr Öncelikle İyi Bir Kullanıcı olarak Derimki bi 6/7 binde değişen yağın rengine ve kalitesine bakın birde 4/5 bin km dekine... (fabrikası 6000 der vardır bi bildikleri dimi )
Değişim yapmadan 20000 de gider motor ama ömrü ne olur acaba ?
K&N hava filitresi derken açık değil kapalı olan dır sportif ne gözükür nede motora güç vs sağlar... evet araçlarda ve bazı motorlarda açık kullanılır ona bende karşıyım...
Saygılarımla...
ahali selamlar. bir kaç sorum olacak. benim shadowun yan çantaları söktüm (üstten kayışlı, sele altından geçen tip), şimdi motor 3000 devire tahminen çıkınca belli bir devir aralığında arka çamurluk veya başka bir yerden, titreşime bağlı boğuk bir carlama geliyor. mekanik olmaktan istifade sanki üst kaporta parçalarından biri sebep oluyormuş gibi geldi; ne olabilir sizce? Ayrıca vites boşa geçerken özellikle motor soğukken zorluyor; yağı değiştiğinde 15-50 kalınlığında koydular yağı, bir önceki sahibinden alırken sanayide ustaya gösterdik o değiştirdi yağını, bilmişlik gibi olmasın diye sesimi çıkarmadım. Bundan kaynaklı olabilir mi? Rölantide çalışırken çok dikkatli dinleyince çıkan, belki de benim pimpirikliliğimden kaynaklanan çok ince "çıkırçıkır" bir ses var. Özellikle geçen gün CBF kullanan bir abim dikkatimi çekti normal mi bu ses diye sordu. Daha önce dikkat etmemiştim ama piston sisteminin farklı olmasından - cbf ve muadillerine göre - mı kaynaklanıyor yoksa bir problem mi vardır? Debriyaj ayarı yaptırmak, honda servisine bir dinletmek gerekir mi motoru? Akıl verirseniz sevinirim...