İkinizede iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Egzoz konusunda Cobra Deluxe Classic Slashcut düşünüyorum. Hem görüntüsü itibariyle hemde tak çıkar susturucularının olması avantajıma gibi. Uzun yolda çok kafam şişerse susturucuları takıp devam ederim diye düşünüyorum. Zaten sitesinde de bu egzoz için komşuları rahatsız etmeyecek ama tatlı saf bir gürültüden bahsedilmiş. Benimde tam aradığım bu! Susturucularla çıkan tatlı saf seside istiyorum susturucusuz gürlemeyide. Egzoz konusunda beraber hareket edersek sevinirim? En azından e-bay'den falan alacaksak shippingi bölüşmüş oluruz...
Motor 2007 model 2008 trafiğe çıkışlı şuan 15.000 km'de ve Samsun'da, 12.000 bakımı atlanmış. Alır almaz yaptıracağım. Bakımsız geçen 3.000 km'nin çok sorun olmayacağını düşünüyorum. Rutin bakımdan kastım sizinde bahsettiğiniz 12.000 bakımındaki yağ,yağ filtresi, hava filtresi ve bujiler. Lastikler orjinal sanırım en fazla bir 5 bin daha giderler sonra onlarda değişecek. Metzeller düşünüyorum.
Nakil konusunda her ne kadar içim çok rahat olmasada nakil olayına gireceğim. Tanıdık birini buldum. Motor çizilirse parasını vericem dedi. Tabi eşşeği sağlam kazığa bağlayarak önce sarıp sarmalatıcam sonrada kasalatıcam.Koruma barını kullanarak dik durasını ve devrilmemesini sağlıycam. Umarım başarırız.
Servis konusunda İzmirde Yükseliş Honda avantajımız var. Honda'nın arabalarını değil sadece motorlarını satıyorlar ve ayrı bir motor satış ve servis yerleri var. Bu işte profesyoneller diyebilirim. Ha onlardan daha iyi servis yok mudur muhakkak vardır. Ama yetkili servisin garantisini veremezler. Birde yukarıda bahsettiğim ufak çaplı bakımlar olduğu için çok sorun olacağını sanmıyorum.
Merhaba İşlerin yoğunluğundan çabuk dönemiyorum kusura bakma.
Nakil konusunda ne yaptın bilmiyorum ama bende Uzaktan getirdiğim için sana şunları söyleyebilirim: Öncelikle tabanı sağlam bir kasa yaptırman gerekir Motoru kasanın içine aldığında
ayaklığın üzerine bırakmaman lazım şase altına tahta takoz yerleştirerek motoru teraziye almalısın tabi takozlar ile sase arasına çizilmeyi önleyecek bez veya lastik yerleştirmelisin.
Artçı ayaklıklarına ve kullanıcı ayaklıklarına birer boru geçirerek bu borulardan aşağı öne arkaya doğru 12 mm kalınlığında demir kaynatarak kasaya civatalamalısın. Bu şekilde motor
tekerlekler üzerinde duracak uzun yolda olacak titreşimlerden ayaklık etkilenmeyecek.Daha sonra kasanın yanlarını ve üstünü kapatıp (komple kapatmana gerek yok) motorun uygun yerlerinden kasaya bağlayıp üzerini iyice sarmalısın biraz zahmetli bir iş ama zevki zaten bu değilmi ?
Lastik konusunda benim motorumda 2007 model 12500 km de diş derinlikleri uygun ama yıl olarak beni endişelendiriyor ben bristone lastik buldum 2013 yeni desenli sezona kadar değiştirmeyi planlıyorum.
Ekzost olarak Cobra road slash down düşünüyorum. Bu konuda tel den görüşebiliriz 532 3353072