Hayırlı olsun. Çok güzelmiş. Kazasız belasız, sevdiklerinle beraber, gönlünce, keyfince kullanmak nasıp olsun inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi 25-03-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 24-03-2012 23:53 ----------
Aynen öyle be Gürol. Virüsü kapanın kurtuluşu olmuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
speedy2 Özer ağam;
ZIPPIRMAN Gürol arkadaşımız dün telefonda; Kromaj
şase yan kapakları nı senin çok beğendiğini şöyleyip bir takım yapmamı istedi. Niçkındeki gibi bu çocuk zaten ZIPPIR. Belli de olmaz ben geldim der. Kendisi için yapmış olduğum şase kapağının sağ tarafı henüz bende beklediği için onu olmaya gelirse boş dönmesin diye hemen işe koyulup senin kapakların da imalatını yaptım.
Görüntülerini birkaç yönden detaylı ekliyorum. Yorumlar ve atıp tutmak serbest.

Montaj için özel işçilik gerekmiyor. Kapakların arkasına şeffaf silikon sürüp kuruyana kadar elektrik izole bantı ile tutturup bekletmen yeterli. Diyelim istemediğin zaman kuvvetlice asılıp çekersen yerinden çıkartma şansın da var. Silikonu da tırnak ucu veya tinerle çözersende orjinal şekline döner. Boyada vs. bozulma olmaz.
[/COLOR]Özer ağam; Senin Shadow da şaft krom kapak armıydı.? Şayet yoksa onun imalatını da yapıyorum haberin ola.
Ürünlerimizin tamamı hobi atölyemizde göz nuru el emeği olarak üretilmekte olup bundan böyle gavurlara fazla ekmek kaptırılmayacaktır. Lütfen yabancı menşeyli taklitlerinden kaçınınız.