Herkese selamlar. Öncelikle çok faydalı bir çalışma olduğunu belirterek teşekkür etmek isterim. Özellikle benim için çok aydınlatıcı oldu.
Ardından önemli bir sorum olacak. Şöyle ki, profesyonel bir dağ bisikleti sahibiyim ve kendimi bildim bileli hep 2 teker üzerindeyim. Şimdi artık bu bisikletin bir de motorlu olanına geçmenin uygun olacağı kanısındayım.
Sorum şu, 750'lik shadow ile motora başlamak, ilk motorumun shadow olması bir avantaj mıdır, yoksa dezavantaj mı? Kimileri yeni başlayanlar için "750 çok büyük bir bir hacim, mutlaka 250 lik ya da 125lik bir motor tercih et" derken, kimileri ise shadow'un yeni başlayanlar için de, gerek güvenli sürüş, motorun dengesi ve rahatlık anlamında çok isabetli bri tercih olduğunu belirtiyor.
Bu konuda sizlerin de fikrini almak isterim. A2 ehliyetimi 1 ay sonra teslim alacağım. Kursun verdiği motor eğitiminde yaklaşık 1 saatlik vitesli motor deneyimine sahip oldum. 125lik bir kymko idi kurs motoru. 3. vitese kadar çıtkım. tabiki bilmediğim pek çok detay söz konusudur ancak genel mantık araba ile aynı olduğu için sıkıntı yaşamadım.
Hangi motoru alacağıma karar verdikten sonra Honda'nın güvenli sürüş eğitimini de almayı planlıyorum. Shadow piyasasında şu sıralar 11.000 ytl civarında 2006 model donanımlı bir araç bulmak mümkündür sanırım. Bu anlamda usta motorcuların önerilerini, tavsiyelerini ve fikirlerini bilmek isterim.
saygılar. . .