Honda Honda sh 125 bilgi paylaşım

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
İlk soru benden gelsin.
Bildiğiniz üzere Sh'de dörtlü sinyal yok.
İnternete gezinirken sinyal düğmesi değişimiyle Sh'ye bu özellik kazandırılabiliyor.
Bu uygulamayı yapan oldu mu ?
Olduysa randıman alınabildi mi ?

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
İlk soru benden gelsin.
Bildiğiniz üzere Sh'de dörtlü sinyal yok.
İnternete gezinirken sinyal düğmesi değişimiyle Sh'ye bu özellik kazandırılabiliyor.
Bu uygulamayı yapan oldu mu ?
Olduysa randıman alınabildi mi ?
Bu motorda değil, ancak kendi cruiser motorumda bizzat taktırdım :)
İşlem basit, sağ ve sol sinyale aynı anda on/off gönderip kapatan basit bir devre var, sinyal kablosuna onu bağlıyorsunuz ve tataa, artık dörtlünüz var.
Bahsettiğim tuş bu;

Gidip yerinde alırsanız 50 lira gibi birşey, bağlantı ayaklarını bantla değil, geçmeli yaptırın, zira yıkamaya vs. güvenilmiyor pek, kalitelisi de yok. O yüzden bozuldukta değişirsiniz.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bu motorda değil, ancak kendi cruiser motorumda bizzat taktırdım :)
İşlem basit, sağ ve sol sinyale aynı anda on/off gönderip kapatan basit bir devre var, sinyal kablosuna onu bağlıyorsunuz ve tataa, artık dörtlünüz var.
Bahsettiğim tuş bu;

Gidip yerinde alırsanız 50 lira gibi birşey, bağlantı ayaklarını bantla değil, geçmeli yaptırın, zira yıkamaya vs. güvenilmiyor pek, kalitelisi de yok. O yüzden bozuldukta değişirsiniz.
Bilgi için teşekkürler.

HONDA MODELLERINE YINE ZAM GELMIS SH 125 2025 MODEL 183K OLMUS 2024 MODEL 174K OLMUS FİYATLAR SÜREKLİ ARTIYOR

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba ben Antalya'dan SH125i sahibiyim. Motor koduna baktım PCX ile aynı. PCXe takılan 160-180-200cc kitler oluyor mu? 180-200 için soğutma ve yağlama yetersiz gelebiliyor ama 160cc ecu modifiyesi ile oluyor. Ayrıca pcx ile aynı varyatörü kullanıyorlar. Yani prformans varyatör ve debriyaj setleri de olur. Yani bunları Antalya'da sorabileceğimiz bir modifiye ustası var mıdır?

Honda yıne zam yapmıs 2024 model 183500 2025 model 192750 olmus masallah

Motosikleti
Honda SH125
11 kasım 2025'ten bildiriyorum :)
Doğubatı Honda'da nakit alımda 165 bin liradan veriyorlar. 1 adet siyah renk edindim. çantaya 35 dediler "oha" dedim. tabi "oha" demedim,sadece buraya yazılabilecek şeklinde yumuşattım. artık bende sh 125 kullanıcısıyım. güncelleme yapacağım.

hayırlı olsun güle güle kullanın güzel tercih yapmıssınız kafayı yemişler 35 bin 1 çantaya verilmez

Motosikleti
Honda SH125
hayırlı olsun güle güle kullanın güzel tercih yapmıssınız kafayı yemişler 35 bin 1 çantaya verilmez
teşekkür ederim. 15 20 gün sonra honda alpte çantalı versiyonunu neredeyse aynı fiyata verdiklerini duydum bi ufak cız etti içim sağlık olsun dedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar