Arkadaslar cok sık takip edemesemde ara ara girip tüm mesajları okuyorum. Benim afacan da 10700km de ve gayet sağlıklı

Renk muhabbeti olunca yazmak istedim.Kırmızıyı severek aldım.
Geçenlerde sarıda sert fren yapan bir araba yüzünden duramayıp motorumu sola devirdim.kafa grenajının ucu, çamurluk ve 1-2 nokta daha beyaz plastiğe kadar kabak çekirdeği büyüklüğünde soyuldu.Yeni parçayı almayı kafaya koymuşken(çamurluk+kafa grenajı 240ytl falan), elimden gelir ben deneyim dedim ve orjinal boyasını aldım.bizim kırmızımız 2 ayrı ton rengin üst üste atılması ile oluşuyor ve tutturması oldukça zor.Zaten hondadaki boya ustası da "abi çok tatlı renk" diyerek bunu onayladı:rendeer:
Neyse sprey tabancası ile uğraşlarım sonucu %90 tutturdum rengi ve şimdilik yeni parça almıyacağım.
Ankarada olup da problem yaşarsanız seve seve yardımcı olurum.Yada bilgi almak isterseniz yine burdayım.Youtube ve internet o kadar genişlediki her türlü bilgi ve video bulunuyor.
İşte bunlar bizim rengi oluşturuyor.r277 kodunu verip motosiklet rengi olduğunu belirtince bilgisayar 2 tonu veriyor.Dolu olan ilk kat, diğeri son kat.Son katı 3-5 kat atınca renk orjinaline benziyor.

Sonuç: kırmızı dylan ayrı bi güzel be:queen: