bundan önce honda beat 102 cc motor vardı onuda ibreyi iki üç kere sonuna dayadım 110kmh 6 litreyle 240 kilomet yol alıyordum bununla 9 litre yakıyor 240 km1000 km. de 140kmh. ı ancak biraz rampa da çok zorlarsan görürsün. Zaten bu kilometrelerde fazla zorlamanı tavsiye etmem. Daha sonraki km.lerde motor kendini açmaya başlıyor zaten. Ben 20.000 km. ye kadar 135kmh. ın üzerine hiç çıkamadım. Ama şu anda alet, her zaman 120-130 yaptığım yolda 140'ın çok çok üstüne çıkıyor, ibre dayanıp kalıyor dakikalarca. Bir ara videosunu çekip koyarım. Aletlerimiz çok güzel ama yeniyken onlara iyi davranalımçok zorlamayalım ileride istediğimizi fazlasıyla verecekler nasıl olsa.
Benzin olayına gelince bu güçte bir makina için gayet normal. Bundan evvel motorun var mıydı, varsa neydi bilemiyorum ama 100cc motosikletlerle kıyaslamamak lazım.
Yaklaşık 75 kiloyum.Ama 2 kişi de aynı hızı yapabiliyorum. Hatta düz yolda bile :mrgreen:. Yarın sabah erken yola çıkıcam biraz uzun da bir yol olcak. Unutmazsam videosunu cekip koyarım.
Beyler Cumarrtesİ Veya Pazar Kesİn DeĞİl Katilima GÖre GÜn Belİrlenecek ÇİlİngÖz Gezİsİ Kesİn Ama ŞÖyle Yapabİlİrİz Herkes E Uyan GÜnÜ ŞÖyle Yazsin Ona GÖre ÇoĞunluĞun DedİĞİne Uyalim
(Örnek Servet-cumartesİ AkŞam)bu Şekİlde Yazilirsa İyİ Olur EĞer Cumartesİ AkŞam Gİdİlİrse Orada Cadir Muhabbetİ Yapilacak
Yok Pazar Dersenİz Sabahin Yİne Erken Saatlerİnde Yola DÖkÜleceĞİz
Saat 7:00 Gİbİ Hareket Edİlecek BuluŞma Noktasinda
Beyler Cumarrtesİ Veya Pazar Kesİn DeĞİl Katilima GÖre GÜn Belİrlenecek ÇİlİngÖz Gezİsİ Kesİn Ama ŞÖyle Yapabİlİrİz Herkes E Uyan GÜnÜ ŞÖyle Yazsin Ona GÖre ÇoĞunluĞun DedİĞİne Uyalim
(Örnek Servet-cumartesİ AkŞam)bu Şekİlde Yazilirsa İyİ Olur EĞer Cumartesİ AkŞam Gİdİlİrse Orada Cadir Muhabbetİ Yapilacak
Yok Pazar Dersenİz Sabahin Yİne Erken Saatlerİnde Yola DÖkÜleceĞİz
Saat 7:00 Gİbİ Hareket Edİlecek BuluŞma Noktasinda