Merhaba Protesto, öncelikle hayırlı olsun. Madem ortalamaın üzerinde birşeyler almak istiyorsun o halde sana önerim montta revitt alma. Kontrol et eğer made in china ise hiç bulaşma. Bende revit mont vat dikişleri attı. Garantisi var diye aldığım yere götürdüm "abi bırak yarın alırsın bizim terzi var ona veriyoruz dikişlerini sağlamlaştıryor" dediler bende kış ortasında ne vercem montsuz kalıcam terziye verilcek olduktan sonra kendim de götürürüm dedim. Kask ayrı bir dert Bende Caberg var çok kullanışlı ama içine aldığı gürültü ve yazın içindeki straforlardan çıkan ses adamı gıcık ediyor, Kız arkadaşımda nolan var o da çok rahat ama açılır kapanır cenelerden, cene kısmı bazen kapanmamaya başladı. Kullanışsız bulduğum bir diğer özelliği de güneş vizörü ön cam acıkken vizörü kullanamıyorsun cabergi bu yüzden seviyorum cam acıkken güneş vizörünü kullanıyorum çok rahat oluyor özellikle yağmurlu havalarda camım ıslanmadan görüşüm engellenmeden yol alıyorum. Bu iki özelliği nolan ya da daha iyi bir kaskta bulabiliyorsan al derim. Nolanın içi gerçekten oldukça konforlu ve bu yaz ve kış aylarında çok önemli bir unsur.
Tavsiyede bulunamadım ama eksi yönlerini belirteyim ki alırken dikkat edesin.. Ben alırken bunlardan haberim yoktu olsaydı daha fazla dikkat ederdim.
Revit italyan olsa gözünü kırpmadan al derdim çünkü dikiş dıında bir sorun yaşamadım.. Birde alacağın montun içinde açık renkler ve beyaz renk olmasın yolda çok kirleniyor ve pasaklı gibi dolanıyorsunuz sonra
Eldiven olayı ayrı bir konu evet kısın parmaklarım morarmıştı türlü denemeler yaptım kuryelerin ellerini örttüklleri o koca seylerden bile taktım bana mısın demedi.. Bu kış çok soğuk olmadı ama soguk geçen bir kaç haftasında beni şekilden şekile sokmuştu. Alacağın eldiven elini sıkmasın biraz rahat olsun mümkünse eldivenle motora otur biraz kullan magazada denerken eline tam olan eldiven yolda parmakların şişince sana eziyet vermeye başlıyor.. Ben eldivenlerin yolda koruma özelliğinden çok memnunum birkaç defa ufak tefek kaza atlattım her seferinde avuç içlerim yere yapıştı eldivenler olmasa ellerim ne olurdu bilemiyorum ama eldivenler sağlamdı.. Goratex ya da deri eldiven tavsiye ederim mümkünse yazlık ve kışlık al ama korumalarına dikkat et yazlık eldivenlerde genelde ciddi bir koruma yok..