liste kabarıyo başka gelen yokmu sonerr senide bekliyoruz
Zaten baska kimse kalmamış ki. Listeye göre herkes geliyo. :queen:
Ben gelirim dememiştim ama madem listeye yazılmışız inşallah o gün bi terslik çıkmaz.
Anaaa bu gün ayın 25'i benim parçaların gelmiş olması lazım artık.. Haftasonu yenilenmiş alete bineceğiz inşallah..
Bu arada çok eskilerden tanıdığım bir ağabeyime rastladım motoGP de. Özel modifiyeli motosiklet üretimine başlamışlar ttcustom gibi. Bana da her türlü konuda yardım etme sözü verdi cumartesi oraya da koşturabilirim
Eskiden oyuncak denen sey büyük bir nimetti. Şimdiki gibi oyuncaklar yoktu. En değerli oyuncağımız gazoz kapaklarımız, renkli bilyelerimizdi. İşte bu dönemlerde bisiklet hayallerimizi süsleyen ulaşılması zor araçtı. Ben ise işte böyle bir dönemde kendi bisikletimin projelerini çizip bu ağabeyime götürüp ben bunu istiyorum diyerek beraberce yapardım. Kendisi de bana bu konuda destek vermekten büyük zevk alıyor işini gücünü bırakıp benimle uğraşıyordu. Yıl 1985-1990 arası o yıllarda belki de Türkiye'nin ilk her tarafı amortisörlü (5 adet hidrolik motosiklet amortisörü vardı) uzay aracına benzer bisikletini ben kullanıyordum. Sahil yolunda insanlar hayran gözler ile bana bakıyorlardı..
O yıllarda bu ürün patentini almış olsaydım heralde şimdi sayılı zenginler arasında olabilirdim
Ahhh ahh çocukluğuma döndüm birden.. :queen: